{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse aastal sündinud Veevalaja

     Kitse aastal sündinud Veevalaja on rahulik ja kaine mõtlemisega inimene. Ta on niivõrd keskendunud oma isiklike tunnete...


 

 

 Kitse aastal sündinud Veevalaja on rahulik ja kaine mõtlemisega inimene. Ta on niivõrd keskendunud oma isiklike tunnete maailmale, et ei pööra sugugi tähelepanu enda ümber toimuvale. Ta on pigem tagasihoidlik, mõnikord võib muutuda emotsionaalseks. Kitse aastal sündinud Veevalaja on avatud kõigele uuele. Ta on huvitav vestluskaaslane. Kui ta hakkab millestki rääkima, mis teda tõeliselt köidab, võib ta rääkida tunde. Kitse aastal sündinud Veevalaja on sihikindel, varustatud hea veenmisoskusega. Ta on intelligentne ja tark inimene. 

Kitse aastal sündinud Veevalajal on palju häid ideid. Tema soov on muuta kogu maailma õnnelikuks. Ta usub kaljukindlalt, et see ongi tema roll. Ta on väga leidlik inimene. Erakordselt tugevate vaimsete võimetega ja hästi loominguline. Kitse aastal sündinud Veevalaja tunneb suurt huvi kõige vastu, ta tahab oma andekust ellu rakendada. Ta ei taha ainult põgusaid teadmisi, vaid tahab tõesti jõuda asja tuumani. 

 

 

Kitse aastal sündinud Veevalaja võib käituda üsna ootamatult ja spontaanselt. Tal on raske keskenduda ühele asjale korraga, ta vajab vaheldust ja uusi muljeid ning kogemusi. Teistega saab ta hästi läbi. Ta paistab silma oma headuse ja lahkuse poolest. Ta oskab teisi ära kuulata. Ta on alati valmis teisi aitama ja seda ka materiaalselt. Ta on sõbralik inimene. Ent vastu ootab ta austust ja sõnakuulelikkust. 

Kitse aastal sündinud Veevalaja on erakordne inimene, üsna vastuoluliste iseloomujoontega. Ta võib olla samal ajal pealiskaudne ja püsiv, reserveeritud ja emotsionaalne, kaastundlik ja egoistlik. Kitse aastal sündinud Veevalaja on iseseisev ja sõltumatu inimene, kes peab kalliks oma vabadust. Ta ei karda riskida, ta kohaneb ruttu uute tingimustega ja tunneb siirast rõõmu iga võimaluse üle, mis aitab tal oma elu muuta. Kitse aastal sündinud Veevalaja elab oma äranägemist järgi. Ta usub kaljukindlalt, et varem või hiljem viib oma plaanid ellu. Ta on hästi originaalne inimene. 

 

 


Armastus

Kitse aastal sündinud Veevalaja on varustatud tugeva intuitsiooniga, mis aitab tal täpselt välja selgitada, kas inimene sobib talle partneriks või mitte. Ta ei ole kõige siiram ega otsekohesem suhte alguses, vaid jälgib kaua enne, kui langetab mõne otsuse, kartes eksida. Ent temaga on väga meeldiv suhelda, ta on rõõmsameelne ja spontaanne. Ta on atraktiivne vastassoo ja meeldiv vastassoo silmis. Ta lausa tõmbab tähelepanu ent ei paista silma püsivuse poolest. Partnerina võib olla üsna ettearvamatu. Ta on vaba nagu tuul.

Kitse aastal sündinud Veevalaja saab õnnelikuks rahumeelse ja taktitundelise partneri kõrval. Ta ei kannata skandaale ja tülitsemist ning on alati valmis mööndusi tegema. Ta ootab samasugust suhtumist ka teistelt pereliikmetelt. Ta ei suuda elada pingelises õhkkonnas. Kitse aastal sündinud Veevalaja on loominguline inimene, kes tahab oma unistusi ellu viia. Reaalsus teeb talle aga tihti haiget. Samal ajal on ta praktilise meelega, vastutustundlik inimene, kes peab oma kohustest kinni. Ta on hästi suure südamega, teeb oma lähedastele sageli ilusaid kingitusi. 

 


Töö

Kitse aastal sündinud Veevalaja on kannatlik, töökas ja andekas inimene, kes on võimeline tegema hiilgavat karjääri ja jõudma tippu. Ta ei ole eriti ambitsioonikas ega ürita kellelegi midagi tõestada. Ta tunneb ennast meeskonnas hästi, saab töökaaslastega hästi läbi. Ta ei taha pääseda juhtivale kohale, ta hoidub liigsetest kohustustest. Kitse aastal sündinud Veevalaja peamine eesmärk on teha seda, mida ta armastab. Ta järgneb oma intuitsioonile ka eriala valikut tehes. Ta otsib teha tööd, mis on talle südamelähedane, mitte sellist, mille eest talle makstakse head palka. 

Talle meeldivad uuendused. Ta leiab alati võimaluse, kuidas tulla välja ka kõige keerulisemast olukorrast. Ta leiab originaalseid võimalusi, kuidas oma probleeme lahendada. Teistel on raske talle järgneda sageli ja tihti peetakse teda eraklikuks. Kitse aastal sündinud Veevalajal on palju häid omadusi, ta on suure kujutlusvõimega, tugeva intuitsiooniga ja väga intelligentne inimene. Ta sobiks iga ameti peale ent kõige rohkem sobivad talle valdkonnad, mis on seotud kunsti ja teadusega.

Kommentaare ei ole