{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad on sündinud õnnetähe all?

     Nad on säravad isiksused, kelle ettevõtmisi tavaliselt saadab edu. Tundub nagu õnnestuks nende käes kõik. Kõik on nende...


 

 

 Nad on säravad isiksused, kelle ettevõtmisi tavaliselt saadab edu. Tundub nagu õnnestuks nende käes kõik. Kõik on nende käes nagu lapsemäng. Hea edu saadab neid kõikjal - kuhu nad ka ei lähe. Nad on alati õiges kohas, õigel ajal. Neil veab! Ja mitte sellepärast, et nad alati ja igas olukorras toime tulevad. Ei. Nad lihtsalt on sündinud õnnetähe all. Tundub nagu hea haldjas ise oleks kummardunud nende hälli kohale ning kinkinud neile kogu maailma kulla, armastuse ja õnne. Ilust rääkimata. Tundub küll, et õnnetäht saadab neid ja piisab, et nad midagi sooviksid ja see täitub. 


Õnn astroloogias

Igal planeedil on oma roll. Veenus jagab ilu ja armastust. Merkuur parandab meie suhteid teistega. Marss muudab julgemaks. Jupiter jagab aga head õnne. Lisaks sellele öeldakse, et Jupiter võimendab kõike üle, muutes kõike külluslikumaks ja rikkalikumaks. Jupiter sümboliseerib õnne, rõõmu ja naudingut. Kõik astroloogilised tähemärgid, kelle Jupiter on oma kaitsva tiiva alla võtnud, peaksid elus suuri asju korda saatma. 

 

 

Nendel ei ole vaja teha külluse rituaale selleks, et oma tahtmist saada. Kõik leiab nende juurde tee iseenesest. Kõik tuuakse neile kandiku peal kätte. See võib muidugi ärrituda kõiki teisi tähemärke. Aga midagi pole teha. Kui planeedid on midagi otsustanud, siis nii see ka on. 


Millisel tähemärgil on kõige rohkem õnne? 

AMBUR

Ambur on tõeliselt särav isiksus. Ta on alati heas tujus ja lisaks kõigele on tema hea tuju ka nakkav. Amburi peale on võimatu pahaseks saada. Jah, Amburitel on tavaliselt elus õnne. Ta ise kusjuures on sellest teadlik ja teab ka seda, et ta võlgneb selle eest tänu oma planeedile Jupiterile. Jupiter muudabki Amburit enesekindlamaks, pannes teda uskuma võimatusse. Tänu sellele tõmbab Ambur kõike head endale ligi nagu tõeline magnet. Sa võid osta kaks lotopiletit, tema ostab üheainsa ja võidab miljoni. Sina valmistusid terve öö konkursiks, tema läks muretu meelega ja võitis esikoha. Üsna sageli võib näha Amburit võitmas kuldmedalit. Tema õnnetäht ei jäta teda kunagi maha.

 

 

Amburil pole isegi vaja pingutada, ta läheb seda rada pidi, mis on talle ette nähtud. Tänu sellele väldib ta kõiki takistusi ning leiab alati lahendusi oma probleemidele. Ent ta ei hakka oma saavutustega kunagi uhkustama, vaid jääb pigem tagasihoidlikuks. Kui ta pingutab, siis selleks, et olla iga päev parem. Amburile nimelt meeldib õppida ja uusi teadmisi omandada. Ta on avatud meelega ja tahab oma ellu uusi kogemusi ning muljeid. Ta tahab kõike näha, kõike kuulda, kõike uskuda ja kõike teada. Kui ta ise ka aru sai, et tal on midagi enamat, kui teistel, hakkas ta lugema kõiki raamatuid, mis rääkisid karmast. Nüüd ta usubki, et taevased jõud teda igal sammul aitavad. 

 

 


VÄHK

Vähi elu on nagu rahulikult voolav jõgi. Ei saa öelda, et tema elus kunagi midagi ei juhtu, lihtsalt ta leiab alati lahendused oma probleemidele. Vastused tulevad taevast. Vähi tähemärki valitseb Kuu ja selle tõttu ongi Vähk varustatud nii tugeva intuitsiooniga. Tal on hea nina ja selle tõttu tal alati veabki. Ta leiab alati üles kõik head võimalused ning head inimesed. Kuu on unistuste ja nostalgia taevakeha, mis aitab tal viia oma suurimaidki unistusi ellu. See on ka põhjuseks, miks me teil nii tihti soovitame teha noorkuu ajal soovide rituaale. Kuul on maagiline võime, Kuu näitab Vähile õiget suunda ja toob talle kõik head võimalused kätte. Tänu Kuule on Vähi elu õnnelik. 

Ent lisaks sellele toetab Vähki ka Jupiter. Jupiter tunneb ennast Vähi märgis kõige paremini. Astroloogide sõnul on Jupiter Vähi märgis oma õnne tipus. See aga tähendab, et Jupiter annab Vähile endast parima ja aitab tal oma soove täita. Tänu sellele on Vähk aga veelgi andekam ja edukam. Kui Amburile toob Jupiter kaasa suuremat rahaõnne, aidates tal lisaks oma plaane ellu viia, siis Vähile toob Jupiter õnne armastuses ja pereelus. Tõenäoliselt on Vähil oskus ümbritsed end heade inimestega, kes teda toetavad, muutes ta elu õnnelikumaks. Kas lisaks ei öelda, et südamerikkus on väärt rohkem, kui kogu maailma kuld?

Kommentaare ei ole