{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse aastal sündinud Kalad

     Kitse aastal sündinud Kalade esindaja paistab silma oma tagasihoidlikkuse ja tundlikkuse poolest. Ta on rahulik ja rese...


 

 

 Kitse aastal sündinud Kalade esindaja paistab silma oma tagasihoidlikkuse ja tundlikkuse poolest. Ta on rahulik ja reserveeritud olemisega inimene, kes ei katsu maailma muuta. Ta hoiab energiat endas ega jaga seda teistega. Kitse aastal sündinud Kalade esindaja on väga loominguline ja peenetundlik inimene, kes samal ajal oskab mõtelda praktiliselt. Ta võib olla samaaegselt emotsionaalne ja praktiline, ettevaatlik ja ettearvamatu. Sageli paistab ta oma tõelisest vanusest palju vanem ja targem välja. Tundub nagu teaks ta kõiki maailma saladusi. 

Kitse aastal sündinud Kalade esindaja on vastuvõtlik inimene, keda pingelised ja stressirohked olukorrad võivad haigeks teha. Ta ei hakka aga oma rahulolematust väljendama. Ent talle meeldib rahulik ja pingevaba õhkkond, ta ei taha hakata kellegagi arveid klaarima. Rasketel hetkedel tunneb ta siirast rõõmu, kui saab oma sõpru aidata ja seda ka siis, kui keegi temalt pole abi palunud. Ta oskab olla tänulik, ta maksab alati kõik tagasi ja tänab siirast südamest, kui keegi teda on aidanud. Kitse aastal sündinud Kalade esindaja on lojaalne ja usaldusväärne inimene, kes on valmis ennast ohverdama oma lähedaste heaks. 

 

 

Tema peamine iseloomuomadus on suur tundlikkus. Teiste kannatused ei jäta teda kunagi ükskõikseks. Ta muutub kohe julgemaks, kui peaks kohtama ebaõiglust ja kurjust. Kitse aastal sündinud Kalade esindaja on nii hea ja usalduslik, et satub aga ise tihti halbade kavastuste inimeste ohvriks. Ent ta jääb truuks oma väärtushinnangutele ja põhimõtetele. Sõprus on tema jaoks tähtsam, kui materiaalsed rikkused. Tänu oma intuitsioonile tunnetab ta lähenevat ohtu ning suudab eemale hoida takistustest ja probleemidest. 

Kitse aastal sündinud Kalade esindaja jätab endast hea mulje. Ta käitub nii nagu vaja, ta on hea kasvatusega, taktitundeline ja viisakas. Ta ei hakka kunagi provotseerivalt käituma ega teisi tüütama. Ent oma saladusi hoiab ta iseendale. Kitse aastal sündinud Kalade esindaja võib muutuda üsna jonnakaks ja käituda ettearvamatult. Ta järgneb oma saatusele, usub müstikasse, armastab mõistatusi ja saladusi. Ent ta teab, kuidas oma plaane ellu viia. Mõnikord teeb ainult sääsest elevandi ja muretseb mitte millegipärast.

 

 

 

Armastus

Raske on ette kujutada romantilisemat inimest, kui tema. Ent isegi suur kirg ei muuda teda kannatamatuks. Talle meeldib viisakalt kurameerida ent ta ei hakka selleks kunagi jõudu kasutama. Kitse aastal sündinud Kalade esindaja on partnerina tähelepanelik ja tundlik teise tujude suhtes. Ta ei kannata üksindust ja otsib tõsist ning kindlat suhet. Ta on suure ja lahke südamega inimene, kes tahab iga hinna eest oma kaaslasele rõõmu valmistada.

Pere on tema elus kõige tähtsamal kohal. See on tema elu kõige suurem väärtus. Ta ülistab oma lähedasi. Abielludes unustab ta kõik muu.  Tema sõbrad võivad solvuda nii palju, kui soovivad ent teda ei huvita lärmakad koosviibimised. Kitse aastal sündinud Kalade esindaja veedab kogu oma vaba aja kodus oma perega. Ta on tähelepanelik ja hooliv lapsevanem, kes on alati valmis toetama ning aitama, isegi juhul, kui see tema huvidega vastuollu läheb. Mõnikord võib muutuda liiga nõudlikuks. Sellisel puhul piisab, kui kiita teda natuke rohkem, sellele ei suuda ta vastu panna. 

 

 

Töö

Ta on kohusetundlik inimene, kes tunneb huvi paljude asjade vastu. Kitse aastal sündinud Kalade esindaja võib teha hiilgavat karjääri ent ta ei ürita kõiki oma eesmärke ellu viia. Talle ei meeldi takistused ja raskused. Ta on alati valmis järeleandmisi tegema. Ta oskab anda head nõu. Temast saaks hea nõustaja ent juhina ei oleks ta kõige parem. Ta on delikaatne, usaldav ja liiga hea selleks, et teha otsustavaid samme. 

Kitse aastal sündinud Kalade esindaja on heasoovliku südamega inimene, kes valib tavaliselt sellise ameti, mis võimaldab tal teistega suhelda. Ta peab oma kutsumuseks teisi aidata, ta tahab võtta inimeste kannatusi vähemaks. Talle meeldib õpetada. Temast saaks hea pedagoog või psühholoog. Ent samuti sobib talle hästi ka loominguline töö, temast saaks hea artist, näitleja, muusik disainer, kirjanik. Kitse aastal sündinud Kalade seas on palju edukaid ärimehi ning leidureid. 

Kommentaare ei ole