{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Veevalaja

     Jänese aastal sündinud Veevalaja ei karda olla tema ise - just sellisena nagu ta on, natuke ekstsentriline ja originaal...


 

 

 Jänese aastal sündinud Veevalaja ei karda olla tema ise - just sellisena nagu ta on, natuke ekstsentriline ja originaalne. Ta on sõltumatu ja iseseisev inimene, kes peab kalliks oma vabadust ega kavatsegi kinni pidada üldistest reeglitest. Ta on alati heas tujus, elurõõmus ja optimistlik. Jänese aastal sündinud Veevalaja armastab seiklusi ja tahab põnevust oma ellu. Ta tunneb rõõmu ka väikestest asjadest.

Jänese aastal sündinud Veevalaja on iseseisev inimene, kes ei taha endale mingeid kohustusi kaela. Ta hõljub läbi elu rahulikult ilma, et ta hakkaks liiga palju muretsema tühiste probleemide pärast. Tema peale on raske solvuda. Lisaks kõigele on ta populaarne ja paljude lemmik. Tal on kõigiga head suhted. Kogu ta elu on täis toredaid kohtumisi. Tal on hästi palju tuttavaid. Kuidas oleks üldse võimalik temaga mitte suhelda? Ta võitleb õigluse eest, hoiab alati nõrgemate poole. Jänese aastal sündinud Veevalaja ei hakka ärrituma kellegi peale ega kahtlusta kedagi, ta ei usu, et ka teised oleksid sellisteks tegudeks võimelised. Mõnikord võib sattuda halbade kavatsustega inimeste ohvriks ent ei kaota sellepärast veel oma head südant ja läheb läbi oma elu, naeratus huulil. 

 

 

Ta on suure kujutlusvõimega inimene, kellel on raske paigal püsida. Jänese aastal sündinud Veevalaja oskab üllatada kogu maailma, ta osaleb alati mingil üritusel. Ta tahab kogu aeg juurde õppida ja kasutab selle jaoks iga võimalust, et uusi teadmisi omandada. Ta on loominguline inimene, kellel on oma kindel stiil. Mõned Jänese aastal sündinud Veevalajad on natuke ekstsentrilised ehkki väljendavad oma mõtteid otse. Ta ei hooli teiste arvamusest vaid järgneb alati oma unistustele. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, ei jäta ta enne, kui on selle teoks viinud. 

Jänese aastal sündinud Veevalaja on samas väga vastuoluline inimene. Ta on nii originaalne ja püsiv oma eelistustes, et ei pea oluliseks hakata teesklema. Mõnikord on ta see, kes võitleb suurte ideede pärast, teinekord ei tee jälle midagi ja eelistab laiselda. Ta ei suudaks elada vaikuses, ta ei kannata üksindust ent on mõnikord õnnelik, kui saab olla omaette. Jänese aastal sündinud Veevalaja ei pea vajalikuks õigustada oma tegusid ega selgitada seda, mis teda ajendas nii käituma. Ta jääb alati nii viisakaks, kui võimalik, katsudes mõista seda, mis teisi motiveerib. Ta katsub alati leida oma ellu harmooniat ja õnne. 

 


Armastus

Ta on nii emotsionaalne ja loomulik, et raske on talle vastu panna. Ta unistab vastastikusest suhtest. Ta on oma loomult romantiline. Ta tahab võita oma kallima südant. Kui ta on endale aga midagi pähe võtnud, langeb ka kõige tugevam kindlus. Aga keegi ei garanteeri, et ta oleks valmis loobuma oma vabadusest ja nõustuks abielluma. 

Tegelikult on ta aga inimene, kellele meeldib kodus olla. Kui ta on abiellunud, ei hakka ta kõrvalsuhteid otsima ja pühendub täielikult oma perele. Jänese aastal sündinud Veevalaja tahab oma ellu ainult põnevust, sest igapäevase elu rutiin ja üksluisus võivad temas tekitada masendust. Tema kodus peab olema armastust. Tema omalt poolt teeb kõik, et lähedaste vahel oleksid head suhted. 

 

 


Töö

Ta saab kerge vaevaga üle kõikidest takistustest. Tavaliselt teeb ta hiilgavat karjääri. Kui amet teda köidab, teeb ta oma tööd ihu ja hingega. Ta võib edu saavutada igas valdkonnas, sest ta oskab kontakte luua. Tal on hea maitse, ta on suure kujutlusvõimega, seega sobiks talle hästi loominguline töö. Temast saaks hea artist, disainer või kunstiajaloolane. 

Jänese aastal sündinud Veevalaja on väga enesekindel inimene, kes kohaneb hästi igas rollis. Temast saaks hea näitleja. Temast ei saaks professionaalset artisti ent ta oskab oma andekust ellu rakendada. Ta on väga hea veenmisoskusega. Ainus, mis võib takistuseks saada, on laiskus. Sest Jänese aastal sündinud Veevalaja on krooniliselt laisk.

Kommentaare ei ole