{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Vähk

     Jänese aastal sündinud Vähk on väga tark inimene, kes jätab endast hea mulje. Ta on nii rahulik, nii hea ja nii meeldiv...

 


 

 Jänese aastal sündinud Vähk on väga tark inimene, kes jätab endast hea mulje. Ta on nii rahulik, nii hea ja nii meeldiv, et raske on isegi ette kujutada, et ta võiks teha midagi vääritut. Ehkki ta võib muutuda teinekord jonnakaks ja käituda egoistlikult. Ta ise leiab, et tal on alati õigus ja eeldab, et teised seda enesestmõistetavalt võtaksid, sellest aru saaksid ning seda austaksid. Jänese aastal sündinud Vähk on veelgi ettevaatlikum ja umbusklikum. Väiksemastki kaotusest saab suur tragöödia, kõikjal enda ümber näeb ta ainult petiseid. Ent teiste ees ta solvunut ei hakka mängima, sest ta tahab hoida teistega häid suhteid. Ta ei ürita muuta maailma enda ümber ja oskab hästi kohaneda igas olukorras.

Ta on tugeva intuitsiooniga inimene, kes eksib inimestes harva ent kahtleb pidevalt iseendas. Jänese aastal sündinud Vähk teab, mis tujus tema sõbrad parasjagu on, ta oskab lugeda sellest, mis toimub nende hinges nagu avatud raamatut. Ent enda motivatsioone pole tal sageli lihtne mõista. Ta on erakordne inimene, täis vastuolusid. Jänese aastal sündinud Vähki mõistab kõige paremini ainult mõni hea lähedane, kes teda hästi tunneb. Teiste jaoks on ta hea ja meeldiv kaaslane. Talle meeldib suhelda, talle meeldib, kui tema ümber on inimesi. Ta januneb kiituste järele ega kannata kriitikat. Ta on üsna tujukas. Tihti ei mõista ta ise ka, miks tal nii kergesti pisarad silma tulevad ja miks ta nii palju muretseb. Ta tunneb siirast tänu kõikide vastu, kes aitavad tal maha rahuneda ja annavad talle julgust ja jõudu. 

 

 

Jänese aastal sündinud Vähk otsib hingerahu. Ehkki ka tema tahaks vägesid juhtida, ei saa ta oma loomusele vastu. Lähedaste seas näitab ta ennast sellisena nagu ta on ja võib hakata hüsteeritsema ning käituda egoistlikult, mõtlemata teistele. Talle meeldib kamandada, ta tahab, et teised tema sõna kuulaksid. Ent kõiki neid jooni on raske näha, sest ta on samas nii õrn ja viisakas, et meeldib inimestele. Jänese aastal sündinud Vähk on intelligentne inimene. Temaga koos juba igav ei hakka. Ta on vastuvõtlik teiste suhtes ja hea teiste vastu. Valmis isegi unustama mõneks ajaks oma isiklikud soovid. Ent tegelikult sõltub see suurel määral tema tujust. 

Jänese aastal sündinud Vähk on ettevaatlik inimene, kellele üllatused ei meeldi. Võõras kohas, tundmatute inimestega ei tunne ta ennast hästi, vaid satub segadusse ja muutub närviliseks. Ta vajab kindlust ja stabiilsust, ta hindab mugavust. Jänese aastal sündinud Vähk ei ole ükskõikne materiaalsete väärtuste suhtes ehkki ta on teadlik, et raha eest õnne ja hingerahu osta ei saa. Ta elab mõõdukalt, mõnikord on iseenda ja oma mõtetega nii hõivatud, et muutud laisaks. Ta ei armasta rääkida usalduslikke jutte. Ta kaitseb oma sisemaailma kiivalt välismaailma mõju eest, talle ei meeldi raskused. Kui teised hakkavad teda küsimustega pommitama, võib ta põlema minna. 

 


Armastus

Jänese aastal sündinud Vähk on meeldiv ja atraktiivne inimene, kellel on vastassoo seas suur menu. Isegi tema jonnakas loomus ei saa takistuseks armusuhetes. Ega ta ei näitagi kohe oma tõelist loomust partnerile. Ta jätab mulje, kui heast ja hoolivast inimesest. Ta on romantiline ja emotsionaalne inimene, kes jätab endast hea mulje. Iga kokkusaamine temaga on pidupäev. 

Jänese aastal sündinud Vähk on küll suhtes juhtiv pool ent ta vajab oma kaaslase toetust. Ta satub tihti paanikasse, hakkab muretsema ega kannata probleeme. Sellepärast ongi ta nii tänulik, kui tema kaaslane teda sellisel puhul aidata võib. Ta kuulab tänuga kõiki praktilisi nõuandeid ja soovitusi. Ta ei otsi kõrvalsuhteid ega koorma ennast liigselt perega kaasnevate kohustustega. Ta hoolitseb omade eest nii hästi, kui võimalik. Ta on armastav lapsevanem. 

 

 


Töö

Jänese aastal sündinud Vähk on väga andekas. Ta leiab oma koha elus ilma suurema vaevata. Ta on loominguline inimene, kes sobib hästi kunsti valdkonda, tal on hea maitse. Jänese aastal sündinud Vähkide seas kohtab palju näitlejaid, kunstnikke, artiste, disainereid. Mõnikord võib ta end ainult vaimselt ära kurnata. 

Jänese aastal sündinud Vähk on töökas inimene, kes teab, kuidas oma eesmärke täita. Ta võib teha hiilgavat karjääri, kui ta lõpetab muretsemise tühiste asjade pärast. Ta on hea suhtleja, tugeva intuitsiooniga inimene. Temast võiks saada hea juht, kui ta õpiks teiste nõuandeid ja soovitusi kuulama. Tema töökaaslased hindavad teda sellepärast, et ta on oma ala spetsialist ega pööra tähelepanu tema puudustele.

Kommentaare ei ole