{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millistele tähemärkidele ei meeldi üksi olla

    foto : unsplash / Katie Treadway     Meie teame, millis...

 

 

foto : unsplash / Katie Treadway

 

 

Meie teame, milliste tähemärkide esindajatele ei meeldi üksi olemine üldse. Samal ajal, kui need, kes on sündinud Vähi, Sõnni või Skorpioni tähemärgis peavad oma patareid täis laadima ja üksi olema, siis kõikidel samu vajadusi ei ole. Teistele jälle annab kontakt välismaailmaga energiat juurde. Tegemist on introvertsuse ja ekstravertsuse teooriaga, mille mõiste sai tuntuks tänu Carl Jung'ile eelmisel sajandil. Carl Jung ise oli aga psühhiaater, kes tundis väga suurt huvi astroloogia  ja selle psühhoogilise dimensiooni vastu. Sealt tulebki mõiste astropsühholoogia, mis kombineerib omavahel nii astroloogia, kui Carl Jung'i psühholoogia. Pooled tähemärgid on introvertsed ja pooled ekstravertsed. Ekstravertsete tähemärkide hulgas on vähemalt kolm, kes vajavad kogu aeg teistega kontakti ja ei kannata üldse üksi olemist. 

 

 


KAKSIKUD TAHAVAD RÄÄKIDA

Kaksikute tähemärgi esindaja on parandamatu lobamokk. Ta tahab kõike teada saada ja talle meeldib palju rääkida. Kaksik on esimene õhumärkidest, sümboliseerides suhtlemist ja liikumist. Pole ka midagi imestada, sest Kaksikute planeet on suhtlemise ja kommunikatsiooni planeet Merkuur ise. 

Kaksik on teadmistehimuline, kes vajab intellektuaalset stimulatsiooni. Tema meelistegevus on alati huvitav jutuajamine. Kaksikutele meeldib mõtteid vahetada, mitte miski ei meeldi talle nii palju, kui lähedastega lobiseda tundide kaupa. Jäta ta pooleks tunniks üksi lennujaama ja võib kihla vedada, et kui sa tagasi lähed, on ta juba elavas jutuajamises lennujaama töötajatega.

 

 


KAALUD TAHAVAD MÕTTEID JAGADA

Astroloogiasõpru see ilmselt ei üllata, et ka teine tähemärk selles nimekirjas on õhumärk, kes on kahtlemata üks, kellele meeldib kõige rohkem suhelda. Sodiaagiringis on igal tähemärgil oma roll ja oma kindel tähendus. Kaksikud sümboliseerivad teadmistejanu ja sõnu, siis Kaalud sümboliseerivad inimestevahelisi suhteid. Kaalude tähemärk on sodiaagiringi seitsmes, jäädes nii täpselt keskele. Ta on esimene kollektiivse mõtlemisega tähemärk, mis esindab kompromisse ja tasakaalu, mis on hädavajalikud ühiskonnas elamiseks. Kaalud otsivad alati hoida oma suhteid tasakaalu ja olla õiglased. Nad ei unusta kunagi sõnumi lõppu lisada: "Ilusat päeva!"

Kaalud on seltskondlikud, kellel on üldiselt väga suur tutvusringkond, kuhu kuulub igasuguseid inimesi. Kaalud on õnnelikud, kui saavad sõpradega koos olla. Mitte miski ei meeldi neile rohkem, kui uute tutvuste loomine. Kui sa peaksid soovitama tal puhkust võtta ja minna kuhugi nädalavahetuseks üksi, vastab ta sulle kohe, et hea mõte ja kutsub seejärel kõik oma sõbrad kaasa.

 

 


AMBUR

Kui su tutvusringkonnas peaks olema mõni Ambur või isegi mitu Amburit, siis sa ilmselt tead juba, et tal on väga raske üksi olla. Ambur on tulemärkidest viimane, kellele meeldib üle kõige teistega suhtlemine. Ambur on kogukondliku vaimuga. Ta on ideede, poliitika ja filosoofia märk. Need teemad aga puudutavad kogu inimkonda. Ambur ei oska oma elu ette kujutada ilma teiste inimesteta.

Millest tal üksi olles puudu on? Energiast, mida teised talle annavad. Ambur on tulemärk, talle meeldib, kui ta ümber on liikumist ja sebimist, kui inimesed vahetavad omavahel mõtteid ja mis siis sellest, kui jutuajamised mõnikord natuke ägedamaks lähevad. Ambur tahab kuuluda teiste sekka ja olla teistega koos. Tal on vaja teiste soojust ja naeruhooge ning elavaid jutuajamisi. Ta ei tunne end kunagi nii hästi, kui mõnda mõnusat seltskonnaõhtut kellegi juures. Ambur on valmis auto katusel karaoket laulma selleks, et teisi lõbustada. Kui ta ütlebki, et läheb nädalavahetuseks üksi kuhugi, tuleb ta kindlasti tosina uue sõbraga tagasi.

Kommentaare ei ole