{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Ambur

     Jänese aastal sündinud Amburiga on väga tore ja mõnus suhelda. Ta oskab nii huvitavalt jutustada ja on üldse väga meeld...


 

 

 Jänese aastal sündinud Amburiga on väga tore ja mõnus suhelda. Ta oskab nii huvitavalt jutustada ja on üldse väga meeldiv kaaslane. Ta on alati taktitundeline, viisakas ja lahkte teiste vastu. Jänese aastal sündinud Ambur tahab näha igas olukorras midagi head ja hoida positiivset hoiakut. Talle meeldib reisida, ta armastab oma elu. Ilma uute muljete ja kogemusteta on tema elu igav ja mõttetu. Ta armastab oma kodu ja veedab hea meelega aega ka kodus. Jänese mõju muudab Amburi sõltumatut loomust natuke leebemaks. Jänes ja Ambur sobivad ideaalselt kokku, kõikidest astroloogilistest kooslustest on just nende kahe märgi oma kõige õnnestunum.

Jänese aastal sündinud Amburil on kogu aeg tuhat tegemist käsil, tal jätkub energiat ja jõudu, et tööd teha ja oma elu elada. Ta ei väsi kunagi, ta ei ole kunagi halvas tujus. Ta on otsustanud nautida kõike, mis tema elus toimub. Ta kohaneb hästi iga uue olukorraga ent ei hakka end koormama mõttetute probleemidega. Jänese aastal sündinud Ambur igatseb harmoonia ning hingerahu järele. Ta on tark ja intelligentne, haarab kõike lennult, teab, kuidas inimestega suhelda ja aimab, mis tujus keegi parajasti olla võib. Ta hoiab eemale skandaalidest ega taha muuta oma elu keeruliseks. 

 

 

Jänese aastal sündinud Ambur on natuke kergemeelne ja pealiskaudne, selle tõttu ei saa tema peale alati kindel olla. Ta ei taha kellelegi halba ent võib teinekord võtta liiga ruttu otsuseid vastu. Kui ta on eksinud, siis tunnistab ta seda. Ta tunneb nii siirast kahetsust, et tema peale on võimatu pahane olla. Ta meeldib teistele oma positiivse hoiaku ja optimistliku meelelaadi poolest. Jänese aastal sündinud Ambur usub inimeste headusesse, ta on usaldav inimene, keda on lihtne petta. Ent ta võib ka ise õilsa eesmärgi nimel teha midagi, mida ta päris õigeks ei pea. Ent seda juhtub harva. Üldiselt ei hakka ta oma elu keeruliseks elama, ta on lihtne inimene. Oma loomuselt on ta hea ja õrn, kes oskab ka teistele jagada oma hingesoojust. 

Jänese aastal sündinud Ambur on heatahtlik ja viisakas inimene. Mõned neist ei oska kohe ilma teisteta elada, seltskonnas olemine aitab neil sageli ka oma probleemide eest põgeneda. Hea meelega lööb ta igas ettevõttes kaasa. Jänese aastal sündinud Ambur vajab ka aega, et olla kodus ja laadida oma patareid täis. Kui tal seda ei võimaldata, võib ta kaotada ruttu oma hea tuju ja rõõmsa meele. Ta meeldib inimestele oma sõbraliku loomuse poolest. Mõnikord aga võib ka tema muutuda närviliseks ja ärrituda. Samuti mõista teisi liiga kergekäeliselt hukka. Ta võib solvuda ka pisiasjade pärast, kui ta tõlgendab oma vestluskaaslase sõnu valesti. 

 


Armastus

Jänese aastal sündinud Ambur on delikaatne ja tundlik inimene, kes otsib harmoonilist suhet. Elukaaslase valik on tema jaoks tõsine asi. Ehkki mõned nende seast tunduvad natuke kergemeelsema suhtumise poolest. Teinekord on jälle raske uskuda, et nii elurõõmus inimene võiks olla võimeline ka tõsisemateks tunneteks. Nii kaua, kui ta pole aga kohtunud selle õige inimesega, ei hakka ta abielu peale mõtlema. Lisaks sellele meeldib talle kurameerida, seega ei kiirusta ta sellega, et loobuks oma vabadusest. 

Jänese aastal sündinud Ambur pühendab oma elu perele. Ta muretseb oma lähedaste heaolu pärast ja teeb kõik, et olla hea ja armastav elukaaslane ning lapsevanem. Talle meeldib organiseerida üllatusi ja meelelahutusi. Jänese aastal sündinud Ambur võib olla ka õnnelik tavalisest pereelust. Ta katsub teha iga päev midagi toredat. Ent vastutasuks nõuab ta austust ja mõistmist. 

 

 


Töö

Jänese aastal sündinud Ambur ei karda ühtegi tööd. Ta ei karda raskusi, sest ta usub iseendasse. Ta on intelligentne, vastupidav ja võimeline tähtsamaid otsuseid langetama. Ta on väga hea veenmisoskusega. Natuke püsimatu ja võib langetada otsuseid liiga kergekäeliselt ja mõtlematult. Ent see ei takista tal töötada edukalt juhtival kohal. 

Ta on ambitsioonikas ja sihikindel inimene, kes viib kõik oma eesmärgid ellu. Ta ei paista silma just tagasihoidlikkuse poolest ja valib ameti, mis on talle südamelähedane ja mis talle meeldib. Isegi, kui Jänese aastal sündinud Ambur võib mõnikord liiga palju hakata kahtlema oma võimetes, usub ta ikkagi oma õnnetähte. Ta järgneb oma unistustele ja viib alati kõik oma plaanid ellu. Tundub nagu oleks kõik tema käes lihtne. Mida ta ka ei tee, tavaliselt saadab teda edu.

Kommentaare ei ole