{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis toob sulle kaasa head ene...



 

 

 Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis toob sulle kaasa head energiat. Nädalavahetusel on Kuu Amburi märgis. 


Armastus

Tõenäoliselt tuleb sul jälle tuju mossitada omaette nurgas ilma, et sa ütleksid teisele inimesele, mis sulle ei meeldi ja millega sa rahul ei ole. Vastupidi, sa lausa ootad, et teine ise tõe avastaks ja sind lohutama tõttaks. Aga kullake, sul tuleb kaua oodata. Sest teine inimene ei viitsi lõpmatult sulle meele järgi olla ja sinu mõtteid lugeda. Võib-olla on aeg õppida paremini suhtlema. 

 

Tervis

Viimasel ajal pole su tervis olnud kõige parem, nüüd õnneks kaovad kõik probleemid. Ära unusta seejuures ka omalt poolt oma tervist turgutada, võta vitamiine ning toitu tervislikult. Ja muidugi tee tervisesporti, see aitab sul oma mõtetes korda luua.

 

 

Töö ja raha

Väga hea nädal on sind ees ootamas, palju häid võimalusi tekib, ära unusta olla ettevõtlikum ja tegutseda õigel hetkel. Mis puutub rahaasjadesse, siis ole ettenägelikum ja mõtle rohkem oma tuleviku peale.


Pere ja sõbrad

Lähemate sugulastega (vendade-õdede vahel) võib arusaamatusi tekkida. Et olukorda mitte hullemaks muuta, vali hoolikamalt kellele sa mida räägid. Katsu parem omavahelisi suhteid parandada nii palju, kui võimalik. Ja jää igas olukorras rahulikuks. 


Kommentaare ei ole