{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Esmaspäeval on Kuu Kaalude märgis, selle tõttu peaksid sa olema palju diplomaatilisem. 24. aprillil on taevas täiskuu S...


 

 

 Esmaspäeval on Kuu Kaalude märgis, selle tõttu peaksid sa olema palju diplomaatilisem. 24. aprillil on taevas täiskuu Skorpioni märgis. Nädalavahetusel on Kuu Amburi märgis. 


Armastus

Sa ei ole kindel, kui tähtis ja vajalik sa oma elukaaslase jaoks oled. Sa leiad, et su kaaslane on hakanud sinusse ükskõiksemalt suhtuma.  Sa võid minna otsima lohutust mujalt kellegi teise käte vahelt, kes oskab sind paremini hinnata ja mõista sinu hingeseisundit. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt tahad sa hetkel ainult flirtida ja hoiad eemale neist, kes otsivad tõsiseid suhteid. 


Tervis

Sa võid tunda suuremat närvipinget ühe töö juures või eraelus juhtuda sündmuse tõttu. Õnneks on see mööduv. Katsu siiski asja mitte liiga tõsiselt võtta ja ära hakka liiga palju tuleviku pärast muretsema. Tee hingamisharjutusi ja mõtle häid mõtteid. Kõik läheb hästi, ära muretse.

 


Töö ja raha

Eesolevad päevad peaksid tooma häid võimalusi, mis aitavad sul parandada oma materiaalset elu. Nädala alguses võid sa saada suurema summa raha, mis võtab hoobilt kõik su probleemid ära. Kui sul on oma ettevõte, siis on õige aeg sellesse rohkem investeerida. Töö juures suudad sa aga üllatada sellel nädalal tänu oma ettenägelikkusele. 


Pere ja sõbrad

Eelmisel nädalavahetusel ei teinud sa tööd. Sa mõtlesid murelikult oma tuleviku peale. Sul on probleeme sõpradega. Sa pead kogu aeg kuulama teiste muresid ära ja omaenda elu jaoks ei jää enam palju aega. Sa oled otsustanud hoida natuke distantsi mõningate inimestega.

Kommentaare ei ole