{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis, mitmed head võimalused peaksid tekkima sellel perioodil. Täiskuu särab Skorpioni märg...

 


 

Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis, mitmed head võimalused peaksid tekkima sellel perioodil. Täiskuu särab Skorpioni märgis kolmapäeval, 24. aprillil, moodustades harmoonilise aspekti Marsiga Kalades. Nädalavahetusel on Kuu Amburi märgis. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis ära unusta tarkusesõnu Väikese printsi raamatust: me näeme hästi ainult südamega. Kõige tähtsam jääb silmade eest varjule. Päike juhib sind sellel nädalal ja sa otsid oma ellu väljapaistvat kaaslast, kelle kõrval sa saaksid särada. Pööra siiski rohkem tähelepanu sisemisele ilule, mitte välimisele. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis ära muutu nii nõudlikuks teise inimese vastu.


Tervis

Sa oled viimasel ajal hea ja paremaga liiga palju liialdanud, see aga pole hea su tervisele. Midagi tõsist sind õnneks ei ohusta, ära muretse sellepärast. Aga jälgi paremini oma toitumist. Ära söö liiga rasvast. Selle asemel söö rohkem köögivilju ja suppi, mitte võileibu ja kooki. Sa pead samuti rohkem magama. 

 

 

Töö ja raha

Töökoormus on üsna suur ja tõenäoliselt lasub sinu õlgadel suur vastutuskoorem. Sa oled oma ala spetsialist ja saad kõigega toime. Vaata ainult, et võim sulle pähe ei hakkaks ja ära muutu liiga autoritaarseks teiste vastu.  Mis puutub rahaasjadesse, siis oled pigem kokkuhoidlikum.


Pere ja sõbrad

Sa tahad hoida oma lähedasi ja hoolitseda paremini nende eest. Ära ainult katsu teiste probleeme lahendada, sellest ei tuleks midagi välja.


Kommentaare ei ole