{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekt...


 

 

 Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Marsiga Kalades. Nädalavahetusel on Kuu Amburi märgis. 


Armastus

 Ära mõtle üle. Sa analüüsid kõike liiga palju, tõlgendad oma arusaamist mööda, kuulad teist inimest üle nagu oleks tema kõiges süüdi. Su kaaslane tahab ainult, et sa võtaksid asju vabamalt ja kergemalt. Et sa ei muretseks nii palju. Ära otsi kõige taga mingit tagamõtet. Kui sa oled vallaline, siis oled sa tõenäoliselt juba mõnda aega kaitsepositsioonil, pole siis ime, et keegi sulle lähemale ei pääse.


Tervis

Mis puutub tervisesse, siis on sind ees ootamas väga hea nädal. Jõudu ja jaksu on sul rohkem, kui vaja. Kahjuks pole sul ainult piisavalt aega, et kõike ära teha ja see tekitab sinus masendust. Sul on palju plaane aga sa pead ka endale puhkust võtma ja magama rohkel. Sa pead paremini oma aega organiseerima, et mitte oma tervist ohtu panna ja end ära kurnata.

 


Töö ja raha

Üks väga hea uudis on sind sellel nädalal ootamas. Kõik su pingutused hakkavad lõpuks ometi vilja kandma. Võib juhtuda, et sulle tehakse üks väga hea pakkumine. Mis puutub rahaasjadesse, siis võivad tekkida ootamatud kulutused. 


Pere ja sõbrad

Ära sekku liiga palju teiste eraellu, mis siis, et tegemist on väga lähedaste inimestega. Kui sinu arvamust pole küsitud, siis ära mine ütlema seda, mida sina asjast arvad.

Kommentaare ei ole