{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis. Kolmapäeval särab täiskuu Skorpioni märgis, moodustades harmoonilise aspekti Marsiga...


 

 

 Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis. Kolmapäeval särab täiskuu Skorpioni märgis, moodustades harmoonilise aspekti Marsiga Kalades ent jääb pingelisse aspekti sinu märgiga. Selle tõttu võid sa tunda suuremat emotsionaalset väsimust. Nädalavahetusel on Kuu Amburi märgis. 


Armastus

Sa tunned vajadust kiituste ja komplimentide järele. Sellel nädalal oleks hea, kui su kaaslane seda mõistaks ja arvestaks sellega. Sa ei ole eriti armastusväärselt häälestatud sellel nädalal oma elukaaslase vastu. Sa kuulad seda, mida tal sulle öelda on, ühe kõrvaga, tema jutt tekitab sinus igavust ja sa ootad kannatamatult, et jututeema sinu isiku ümber keerleks. Ära solva teist inimest niimoodi. Katsu jagada oma krooni, mida sa oma peas kannad. Kui sa oled vallaline, siis ei huvitu sa liiga palju ilmselt oma austajatest. 

 

Tervis 

Üldiselt oled sa heas vormis. Katsu siiski muuta oma eluviise paremaks ja jälgi paremini, mida sa sööd. Ära söö liiga rasvast ja magusat toitu. Eriti pealelõunasel ajal, kui kõht korraga tühjaks läheb. Et seda ära hoida, söö hommikul täisteratooteid ning hoia puuvilju käeulatuses igaks juhuks.

 

 

Töö ja raha

Praegusel perioodil oleks hea, kui sa keskenduksid paremini ja võtaksid oma tööd tõsisemalt. Mõned ootamatused võivad tekkida. Mis puutub rahaasjadesse, siis võid sa sooritada väga kasulikke tehinguid sellel nädalal, tõenäoliselt saadab sind hea õnn.

 

Pere ja sõbrad

Erimeelsused sõprade- või pereringis võivad sellel nädalal tekkida. Ära lisa omalt poolt õli tulle ja katsu parem vaenlasi lepitada. Ole valmis tegema järeleandmisi. See on ainus võimalus, kuidas rahu maa peale saada. 



Kommentaare ei ole