{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Esmaspäeval on Kuu Kaalude märgis, selle tõttu peaksid sa olema avatum ja valmis rohkem suhtlema. Kolmapäeval särab tae...

 


 

 Esmaspäeval on Kuu Kaalude märgis, selle tõttu peaksid sa olema avatum ja valmis rohkem suhtlema. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Marsiga Kalades. Nädalavahetusel on Kuu Amburi märgis. 


Armastus

Neptuuni mõjul hakkad sa rohkem oma elu ja olu üle mõtlema. Sul on palju küsimusi, millele sa tahaksid vastuseid saada. Sa mõtled ka oma suhte tuleviku üle. Sa katsud aru saada, mis on sind ajendanud tegema selliseid valikuid oma elus, mida sa oled teinud. Ja miks sa valisid just selle inimese oma kõrvale? Ãœhesõnaga, midagi on korrast ära. Võib-olla tunned sa oma hingepõhjas kerget masendust. Ära süüdista oma elukaaslast selles, katsu endast võitu saada. 

 

Tervis

Sa oled pigem positiivselt häälestatud. Võib-olla oled ainult natuke närvilisem. Ära unusta rohkem naeratada ja elu nautida. Haara igast võimalusest kinni, mis aitavad sul pingeid maandada ning elu rohkem nautida. Ära kurna ennast liiga palju ära.

 

 

Töö ja raha

Sa käärid käised üles ja asud tööle veelgi suurema innuga, kui enne. Sa suudad lahendada kõik suuremad probleemid ära lühikese ajaga. Sa investeerid oma töösse ihu ja hingega. Ära ainult kiirusta liiga palju. Ära unusta pausi teha ja puhata aeg-ajalt.

 

Pere ja sõbrad

Mõned arusaamatused võivad tekkida sõpradega. Katsu üle olla ja ära võta asju liiga isiklikult. Hoia vaidlustest eemale. Keegi võib sulle etteheiteid teha. Aga ära muretse, kõik murepilved hajuvad ruttu ja varsti tuleb päike taas välja. Pereelus ei tohiks probleeme ette tulla. Lähedaste hoolitsus valmistab sulle rõõmu. 



 

 


Kommentaare ei ole