{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Kuu on esmaspäeval sinu enda märgis, selle tõttu oled sa tugevama intuitsiooniga. Kolmapäeval särab täiskuu Skorpioni m...

 


 

 Kuu on esmaspäeval sinu enda märgis, selle tõttu oled sa tugevama intuitsiooniga. Kolmapäeval särab täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Marsiga Kalades. Nädalavahetusel on Kuu Amburi märgis. 


Armastus

Sa oled see inimene, kes isegi peale pikki kooseluaastaid oskab ikka üllatada teist. Sa oled selline, kes ei jäta kedagi ükskõikseks, isegi mitte oma elukaaslast. Sa tahad enda ümber elu ja tegutsemist, sulle ei meeldi istuda niisama ja vaadata telekat. Sina oledki see, kes muudab teie ühise elu nii huvitavaks. Sa tead, mida teha, et rutiini ei tekiks. Vallaline, sinu tee ristub ühe Kaksikute tähtkujus sündinud isikuga.

 

Tervis

Sa kannatad nii suure stressi all, et varem või hiljem hakkab see mõjutama sinu vaimset ja kehalist tervist. Stress mõjutab ka su und ning toitumist. Tänu Merkuurile katsud sa siiski leida erinevaid võimalusi, kuidas maandada stressi oma elus ning vabaneda negatiivsetest mõtetest, mis sind kammitsevad. Jooga ja meditatsioon oleksid head võimalused, mida sa võiksid järele proovida. Kui sa tahad midagi kiiremat, siis tee sporti näiteks. 

 

 

Töö ja raha

Päike on sinuga sellel nädalal ja tänu sellele avaneb sul võimalus suurt kasu teenida. Töö pakub sulle rahuldust ning parandab enesetunnet. Sa leiad, et sul polegi kõige halvemini läinud. Mis puutub aga rahaasjadesse, siis uurid sa erinevaid võimalusi, kuidas oma raha paigutada ning teenida selle pealt kasumit. 

 

Pere ja sõbrad

Tõenäoliselt muutuvad suhted sugulastega tähtsamaks, sa võid teha ka uusi tutvusi sellel nädalal. Kui sul on lapsi, siis peaks suhe nendega olema üsna hea, nendega koos veedetud aeg on alati väärtuslik. Sa näitad ennast kõige paremast küljest.



Kommentaare ei ole