{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Nädala alguses on Kuu sinu märgis, selle tõttu oled sa tugevama intuitsiooniga ja tundlikum ning mõistad paremini nii i...


 

 

 Nädala alguses on Kuu sinu märgis, selle tõttu oled sa tugevama intuitsiooniga ja tundlikum ning mõistad paremini nii iseennast, kui ka teisi. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis. 19. aprillil siseneb Päike Sõnni märki, Sõnnide aeg on koos sellega ametlikult algamas. Sind on tänu sellele ees ootamas paljutõotab periood. 


Armastus

Paaridele - Praegusel perioodil peaks su paarisuhtes olema nii harmooniat, kui armastust. Unusta ära oma ego ja kunagised erimeelsused. Näita välja, mida sa tegelikult tunned oma südames. 

Vallalised - Võttes arvesse praegust Jupiteri aspekti, võid sa kõike loota ja uskuda sellel nädalal. Üks väga ilus kohtumine võib aset leida neil päevil.

 

Raha

Planeetide seis on üsna hea praegu. Sa suudad lahendada oma suuremad rahaprobleemid ära tänu ühele ootamatule sissetulekule, mis tuleb õigel ajal. Vaata, et sa ainult ei kuluta kõike ära ja uurid parem, kuidas oma raha paigutada.

 

 

Tervis

Kasuta seda head perioodi ära selleks, et teha rohkem sporti ja parandada oma füüsilist vormi, isegi, kui praegu on su mõtted mujal ja motivatsioon puudub. Mine kõndima loodusesse, tee joogat - see aitab maandada närvipinget.

 

Töö

Suuremaid muutuseid ei tohiks ette tulla. Hea õnn peaks sind saatma ka sellel nädalal. Ole ise ettevõtlikum ja ära oota, et teised sinu eest kõike otsustaksid ja teeksid. 

Kommentaare ei ole