{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Kuu on Vähi märgis nädala alguses, muutes sind nostalgilisemaks. Tõenäoliselt mõtled sa rohkem mineviku peale. Nädala k...


 

 

 Kuu on Vähi märgis nädala alguses, muutes sind nostalgilisemaks. Tõenäoliselt mõtled sa rohkem mineviku peale. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis, moodustades vastasseisu Pluutoga, see võib põhjustada suhteprobleeme. 19. aprillil siseneb Päike Sõnni märki. 


Armastus

Paaridele -  Suhe kallimaga peaks olema eriti kirglik sellel nädalal. Te ei suuda olla hetkegi ilma teineteiseta. Su mõtted on ikka ja jälle selle peal, mida teine teeb ja kus ta parasjagu on. Vaata ainult ette, et sa liiga armukadedaks ei muutu.

Vallalised - Selleks, et kohtuda õige inimesega, pead sa avardama oma silmapiire. Sa pead käima rohkem väljas ja reisima võimaluse korral. 


Raha

Praegune planeetide seis on kindel märk sellest, et su majanduslik seis hakkab paranema ja hea rahaõnn saadab sind sellel nädalal. Ära maha seda head perioodi maha ja räägi ülemusega palgatõusust või siis otsi teisi võimalusi, kuidas lisaraha teenida. Ka lotomängus võib sul vedada.

 


Tervis

Võttes arvesse Marsi praegust aspekti, ei tohiks tervis üldiselt sulle muret valmistada. Aga sa pead siiski ka ise ennast rohkem hoidma, ära kurna ennast ära ja katsu mõtelda rohkem häid mõtteid. 


Töö

Kolm planeeti mõjutavad hetkel sinu töö sektorit. Selle tõttu peaksid sa olema üldiselt heas tujus ja motiveeritud, sul on selged ideed ja mõtted peas, sa oskad anda kõige advekaatsemat hinnangut igas olukorras ning paistad silma oma eeskujuliku töö poolest.

Kommentaare ei ole