{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, selle tõttu võid sa olla palju emotsionaalsem. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis, pann...

 


 

Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, selle tõttu võid sa olla palju emotsionaalsem. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis, pannes sind oma mugavustsoonist välja tulema. 19. aprillil siseneb Päike sinu märki, see aga tähendab, et sinu sünnipäev ei ole enam kaugel. Hea õnne planeet Jupiter on juba sinu märgis, temaga liitub Päike, see tähendab seda, et sinu elus on algamas väga hea periood. 


Armastus

Paaridele - Sinu paarisuhtes jääb praegu huumorimeelest puudu. Sa suhtud igasugusesse kriitikasse halvasti, sulle ei meeldi, et su kaaslane on hakanud sulle liiga palju märkusi tegema. Lõpeta see omas nurgas mossitamine ja ära piina ennast ilmaasjata. Selle asemel räägi siiralt ja avameelselt oma elukaaslasega.

Vallalised - Midagi pole teha, planeedid on hetkel su olemasolu täiesti unustanud. Tõenäoliselt ei kohtu sa praegu oma suure armastusega. 

 

Raha

Ära anna kiusatustele järele. Marsi mõjutus ei ole kõige parem, ta võib panna sind laristama. Ja  vaata, et sa ei lase end tüssata, võib juhtuda, et sul katsutakse nahka üle kõrvade tõmmata. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse, üleöö rikkaks ei saa!  

 


Tervis

Merkuur soovitab sul muuta oma eluviise paremaks. Selle jaoks tuleb sul hakata rohkem liikuma iga päev, sööma tervislikumalt ning muretsema vähem. Olukord meie ümber võib olla raske ja keeruline aga ära unusta, et stress tapab tervist. Ära söö liiga palju.


Töö

Töö juures läheb sul sellel nädalal väga hästi, headest ideedest sul juba puudust ei tule ja sa oled arvestatav konkurent. Vaata ainult, et sa ilma põhjuseta oma jonni ajama ei hakka. Ja ära pea kõiki inimesi oma vaenlasteks.

Kommentaare ei ole