{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Nädala alguses on Kuu Värgis, selle tõttu võid sa olla palju impulsiivsem ja tundlikum ning võtad asju isiklikumalt. Ära...

 


 

Nädala alguses on Kuu Värgis, selle tõttu võid sa olla palju impulsiivsem ja tundlikum ning võtad asju isiklikumalt. Ära muutu liiga emotsionaalseks, eriti oma lähedastega suheldes. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis, moodustades harmoonilise aspekti sinu märgiga. 19. aprillil siseneb Päike Sõnni märki, see aga tähendab, et uus ajajärk ongi algamas ning seda ka sinu elus. 


Armastus

Paaridele - Veenuse aspekt ei ole hetkel kõige parem ja selle tõttu kannatab sinu paarisuhe. Paljudel paaridel on probleemid alguse saanud erimeelsustest, mis on seotud sugulastega. Samuti võib tekkida kiusatus minna mujale vaatama. 

Vallalised - Hoidu välismaalastega flirtimisest, sest planeetide seisu arvestades ei lõppe need suhted hästi ja toovad sulle ainult südamevalu kaasa. 

 

Raha

Täiesti võimalik, et sa saad ühe väga hea pakkumise, mille abil oma majanduslikku olukorda parandada. Mõtle aga enne kõik korralikult järele ja ära niisama kerge käega millelegi alla kirjuta. Kuidas ka ei ole, hea rahaõnn saadab sind.

 

 

Tervis

Stress ei jäta sind maha ja sa pead leidma võimaluse, kuidas maandada närvipinget oma elus. See ei ole kerge, eriti praegusel hetkel aga sa pead hakkama mõtlema rohkem oma tervise peale. Hakka näiteks rohkem liikuma, see parandab enesetunnet.

 

Töö

Kasuta ära oma teadmisi ja oskuseid. Ja kui mõned probleemid tekivadki, ära kaota pead, vaid säilita igas olukorras rahu. Väga hea periood selleks, et kindlustada oma positsiooni ja panna oma sõna maksma. 

Kommentaare ei ole