{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, moodustades harmoonilise aspekti Neptuuniga Kalades, tänu sellele peaksid sa olema p...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, moodustades harmoonilise aspekti Neptuuniga Kalades, tänu sellele peaksid sa olema palju loomingulisem ja unistad suurelt. Kasuta oma kujutlusvõimet ära, et viia oma unistusi ellu. Nädala keskel on Kuu sinu märgis, tuues su ellu armastust ja head õnne. 19. aprillil siseneb Päike Sõnni märki. See aga tähendab, et sinu elus on algamas periood, mis paneb sind rohkem järele mõtlema selle üle, kuidas sa oma paremini majandada saaksid. 


Armastus

Paaridele - Sellel nädalal peaks suhe elukaaslasega olema harmooniline. Ära ainult ole nii hooletu tema vastu ja ära unusta, et väikesed tähelepanuavaldused aitavad sul muuta oma suhet veelgi paremaks ja võivad imet teha. Liigne muretus võib aga põhjustada arusaamatusi.

Vallalised - Kui elutee peaks sind sellel nädalal kokku viima kellegagi, jääb see suhe püsima. 

 

Raha

Merkuur toetab sind hetkel, tuues sulle kaasa head rahaõnne. Ja kuna see planeet on praegu ümbritsetud teistest positiivse mõjuga planeetidest, siis võid sa saada ootamatult väga suure rahasumma selle nädala jooksul.

 

 

Tervis

Hea oleks, kui sa võtaksid sellel nädalal rohkem aega puhkamiseks. Su elus on hetkel liiga palju stressi, see aga ei tee su tervisele head. Katsu leida võimalusi, kuidas pingeid maandada.

 

Töö

Sellel nädalal oled sa planeetide soosik ja võid korda saata suuri asju. Su edusammud ei jää kellelegi märkamata ja sellega võid sa teistes kadedust äratada. Ära usalda kõiki. 

Kommentaare ei ole