{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Nädala alguses on Kuu Vähi märgis. See on õige aeg, et organiseerida oma elu paremini. Päike on Lõvi märgis nädala kesk...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Vähi märgis. See on õige aeg, et organiseerida oma elu paremini. Päike on Lõvi märgis nädala keskel, tänu sellele kasvab sinu populaarsus töö juures. Päike siseneb Sõnni märki 19. aprillil, moodustades harmoonilise aspekti Marsiga Kalade märgis. Lõpuks ometi saabub rahu peale viimaseid pingelisi ja stressirohkeid aegu. 


Armastus

Paaridele - Sa tahad viia oma plaane ellu aga ei mõtle seejuures eriti oma kaaslase soovide peale. Sul on kalduvus kõike ise otsustada ja sa teed seda teie mõlema eest. See võib aga muuta koduse õhkkonna pingeliseks. 

Vallalised - Merkuur aitab sul aru saada sellest, mida sa tegelikult tahad ja millist inimest sa enda kõrvale igatsed. Kui sa tead, millise inimese kõrval võid sa õnnelikuks saada, on sul palju kergem teda leida. 

 

Raha

Ära anna katteta lubadusi ja ära seo end liiga kahtlaste tehingutega. Ole äärmiselt ettevaatlik oma rahaasjadega, sest üks halbade kavatsustega inimene võib sind kõvasti petta. 

 

 

Tervis

Marsi aspekt on praegu üsna hea. Kasuta seda perioodi selleks, et muuta oma eluviise veelgi paremaks, nii saad sa jõudu ja energiat juurde ning terviseprobleemid kaovad. Ära riku oma tervist. 

 

Töö

Uraan toetab sind su ettevõtmistes. Ole ise ainult julge ja algatusvõimeline. Ära karda oma plaanidest ja mõtetest teistelegi rääkida.

Kommentaare ei ole