{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, see aga võib põhjustada arusaamatusi lähedaste inimestega. Nädala keskel on Kuu Lõvi...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, see aga võib põhjustada arusaamatusi lähedaste inimestega. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis, tuues sulle lootust. Usu rohkem iseendasse ja oma võimetesse. 19. aprillil siseneb Päike Sõnni märki. See tähendab, et sinu elus on algamas rahulikum periood. 


Armastus

Paaridele : sulle meeldivad head üllatused ja sa tahad, et su elus oleks piisavalt vaheldust. See nädal peaks sulle tooma kõik selle, mille järele sa igatsed. Tõenäoliselt ootavad sind ees väga ilusad hetked täis üksmeelt ja armastust.

Vallalised: võimalik, et sind on ees ootamas mõned pettumused aga ei midagi tõsist, kõik võib hästi lõppeda. Õpi ainult paremini kuulama teisi inimesi.

 

Raha

Materiaalne heaolu, mugavus ja rahulolu on sellel nädalal sinu prioriteediks. Sa oled hakanud liiga palju kulutama. Ja sa võid sellega oma eelarve ära rikkuda.

 

 

Tervis

Tõenäoliselt ei valmista terviseprobleemid sulle sellel nädalal muret. Mitmed planeedid toetavad sind ja kaitsevad su tervist igasuguste viiruste ja bakterite eest. Kõik haigused hoiavad sinust eemale.

 

Töö

Kõik läheb hästi, kui sa oled piisavalt tark ja räägid vähe. Rohkem, kui kunagi varem pead sa kinni pidama sellest ütlusest: rääkimine hõbe, vaikimine kuld. Vali paremini, kellega sa koostööd teed, sest mõned inimesed teevad kõik, et sulle kaikaid kodaratesse loopida.

 

 

Kommentaare ei ole