{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Nädala alguses on Kuu Vähi märgis. Tõenäoliselt mõtled sa rohkem sellel ajal oma lähedaste ja nende heaolu peale. Nädal...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Vähi märgis. Tõenäoliselt mõtled sa rohkem sellel ajal oma lähedaste ja nende heaolu peale. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis. Sellel ajal igatsed sa uute väljakutsete järgi. 19. aprillil siseneb Päike Sõnni märki. Eesolev periood võib sulle kaasa tuua oma osa üllatusi ja häid võimalusi. 


Armastus

Paaridele - Kui sa oled võimeline vajalikke pingutusi tegema ja arvestad ka teise inimese tunnetega, läheb sellel nädalal kõik väga hästi. Ära unusta olla siiras ja avameelne, ära pea pikka viha ja unusta kunagised erimeelsused. 

Vallalised  - Kuu seis muudab sind kirglikumaks ja romantilisemaks. Õhus on armastust mitte ainult noorte, vaid ka vanemate jaoks. Ja võib juhtuda, et pulmad pead sa juba järgmisel suvel.

 

Raha

Praegune periood ei ole kõige parem sinu jaoks, sissetulekud ei vasta sinu ootustele ja lootustele. Aga ära muretse, juba varsti asjad muutuvad. Seni aga hoidu suurematest kulutustest.

 

 

Tervis

Planeetide seis on üsna neutraalne. Ära kurna oma organismi ära ja katsu rohkem puhata. Midagi tõsist sul karta pole vaja.

 

Töö

Tänu Jupiteri heale aspektile, saadab sind praegu tööasjades edu. Sa leiad lahenduse suurematele probleemidele ja oskad õigel hetkel kasulik olla. Sinu tööd väärtustatakse ja töökaaslasena oled sa hinnatud.

Kommentaare ei ole