{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

    Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, see võib sind muuta natukene emotsionaalsemaks. Katsu paremini mõista oma tundeid ja ...

 


 

Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, see võib sind muuta natukene emotsionaalsemaks. Katsu paremini mõista oma tundeid ja ära ole nii kriitiline. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis, sellel ajal tahad sa ilmselt panna oma sõna maksma ja suruda oma tahtmist läbi. 19. aprillil siseneb Päike Sõnni märki, uus ja rahulik periood on sinu elus koos sellega algamas. 


Armastus

Paaridele - Su suhe peaks sellel nädalal olema väga hea. Ära unusta veeta rohkem aega oma kaaslasega koos. Te vajate seda mõlemad. Leidke aega selleks, et rääkida südamest südamesse.

Vallalised - Veenus muudab sind sensuaalsemaks. Ja vallatumaks. Sul võib tekkida soov minna meelt lahutama välja ja võib juhtuda, et just sellel õhtul kohtud sa ühe väga tähtsa inimesega.


Raha

Tänu erinevate planeetide seisule on sinu elus algamas väga hea periood. Palju häid võimalusi avaneb, mis aitavad sul kindlustada oma tulevikku.

 

 

Tervis

Su elu on üsna kiire, sa ei võta aega isegi puhkamiseks. Selle tõttu võid sa aga end ära kurnata ja olla närvilisem. Hoia oma suhteid teistega ja ära muretse nii palju, stress pole tervisele hea.

 

Töö

Hea edu saadab sind tööasjades tänu Marsile. Selleks aga, et see nii jääks, pead sa ise julgem olema. Ära kahtle nii palju oma võimetes ja oskustes. 

 

 

Kommentaare ei ole