{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, katsu olla objektiivsem ja ära muutu liiga emotsionaalseks. Ära hoia kõiki tundeid e...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Vähi märgis, katsu olla objektiivsem ja ära muutu liiga emotsionaalseks. Ära hoia kõiki tundeid enda sees. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis, sellel ajal võid sa rohkem ennast võrrelda teistega ja rikkuda sellega oma tuju. 19. aprillil siseneb Päike Sõnni märki, väga hea ajajärk on koos sellega sinu elus algamas. 


Armastus

Paaridele - Praegune planeetide seis on väga soodne, sa tunned armastuse kutset ja oled hooliv ja tähelepanelik oma kaaslase vastu. Ainult, vaata ette, et sa ise ei lähe tähelepanu ja hoolt otsima mujalt. 

Vallalised - Sellel nädalal valitseb sinu eraelus rahulik õhkkond. See aga on väga petlik, sest täiesti ootamatult võid sa kohtuda ühe inimesega, kellest sa oled ammu unistanud.

 

Raha

Võttes arvesse praegust Saturni aspekti, pead sa ootamatuks situatsioonideks valmis olema. Ära oota liiga kaua, et seada oma rahaasjad paremasse korda. Ja mis peaasi : mõtle rohkem oma tuleviku peale. 

 

 

Tervis

Võib juhtuda, et mõned nahaprobleemid teevad sulle muret. Kui see nii peaks olema, siis väldi liigset liha ja juustu söömist. Piira ka magusa tarbimist. Joo rohkem vett ja söö aedvilju.

 

Töö

Ära muretse, su probleemid lahenevad õigel ajal. Ole kannatlik, kõik läheb hästi. Seni aga ära usalda oma mõtteid ja plaane kõigile

Kommentaare ei ole