{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Kuu on nädala alguses Vähi märgis. Selle tõttu võid sa hakata võtma oma unistusi tõe pähe. Vaata ette, et sa ei ehitaks...

 


 

 Kuu on nädala alguses Vähi märgis. Selle tõttu võid sa hakata võtma oma unistusi tõe pähe. Vaata ette, et sa ei ehitaks õhulosse. Nädala keskel on Kuu Lõvi märgis. 19. aprillil siseneb Päike Sõnni märki, see aga tähendab, et sa pead võtma järgneva kuu aja jooksul natuke rahulikumalt ja keskenduma kõige tähtsamale. 


Armastus

Paaridele - Tõele au andes pead sa tunnistama, et oled viimasel ajal palju kergemeelsemaks muutunud ning sinu käitumine on üsna muretu. Ära ainult seejuures unusta, et sa ei ole enam vaba. Jää truuks antud sõnale ja ära mängi tuulelippu. Austa rohkem teise inimese tundeid.

Vallalised - Sinu jaoks on algamas ilus ajastu täis rõõmu ja naudinguid. Tõenäoliselt lendled sa ringi nagu liblikas õielt õiele ega muretse sellepärast, mida homsel päeval sinu jaoks varuks on. Võib aga juhtuda, et sa kohtud selle õige inimesega, kellega sul kohe tekib hea klapp ja omavaheline äratundmine.

 

Raha

Jupiter toimetab hetkel sinu raha sektoris ja selle tõttu on üsna kindel, et lähipäevil on sind ees ootamas väga head uudised. Sa võid saada suurema summa raha täiesti ootamatul moel. Kust see raha tuleb, seda me ei oska öelda. Aga mis tähtsus sellel on? 

 

 

Tervis

Oma tervise pärast pole sul vaja muretseda, mitte ükski planeet ei tule segadust tekitama sinu tervise sektorisse. Selle tõttu peaksid sa olema heas vormis ning tugeva tervise juures. Ja kui sa tunnedki kerget väsimust, siis aitavad mitmed planeedid sul kiiresti enesetunnet parandada.

 

Töö

Planeet Merkuur näitab sulle kätte õige suuna sellel nädalal. Sa leiad vastused oma küsimustele. Kasuta seda perioodi ära selleks, et teha suuremaid tulevikuplaane. 



Kommentaare ei ole