{ads}

HIDE

Viimased

latest

See, kuidas su kaaslane reageerib suhte alguses, näitab ära, milliseks teie suhe kujuneb

foto : pexels / Katerina Holmes      Suhte alguses ...

foto : pexels / Katerina Holmes

 

 

 Suhte alguses kaldume me nägema ikka rohkem seda, mis on hästi. Me ei taha näha oma kaaslase juures ühtegi viga ja oletame, et neid ei olegi. Ometi on märgid, mis peaksid valvsaks tegema. Millistest märkidest me räägime? Toome mõned näited.

Suhte alguses vaatad sa oma partnerit imetlusega, tundes tema vastu suurt armastust. Kõik on uus. Kõik võimalused on avatud. Tulevik tundub ilus. Ometi on käitumishoiakuid, mis peaksid valvsaks tegema ent see on normaalne, et see kõik jääb sul kahe silma vahele, sest isegi, kui sa näed asju, mis sind häirivad, mõtled sa ikka, et see ei saa olla nii tõsine. Millistesse märkidesse tuleks aga tõsisemalt suhtuda? 


Stressile reageerimine ja sellega toimetulek

See, kuidas su kaaslane reageerib stressirohketes situatsioonides, räägib palju selle kohta, milline inimene ta on. Asi ei olegi niivõrd selles, kas inimene on stressis või mitte vaid just see, kuidas ta reageerib, kui ta peaks sattuma stressirohkesse olukorda. Kuidas ta siis reageerib? Kas ta on vait, kui sa tahad rääkida ja sulgub iseendasse? Kas ta elab oma halba tuju sinu peal välja? Kui sellistel momentidel sind tema jaoks enam olemas ei ole, kui ta elab oma halba tuju sinu peal välja, siis ilmselt hakkab ta nii ka edaspidi käituma. 

 

 


Kuidas ta käitub vihasest peast? 

Kui su kaaslane peaks saama vihaseks ja ärrituma, siis vaata, mismoodi ta käitub. Kas ta hakkab karjuma sinu ja teiste peale, ägestudes kõige pärast? Kas ta solvab ja alandab sind nii kaua, kui on oma tahtmist saanud? Kui ta on juba nii käitunud ja isegi, kui see ei ole otseselt sinu vastu sihitud, võib ta hiljem hakata ka sind ründama. 

 

Kuidas ta reageerib, kui sa talle ei ütled? 

Inimese tõelised kavatsused tulevad ilmsiks suhte esimeste nädalate jooksul, kui ta ei saa näiteks oma tahtmist. Kui sa peaksid talle ütlema ei, kui ta sinult midagi palub, kas ta hakkab peale suruma või katsub olla mõistev? Kas ta ärritub ja tekitab sinus süütunnet, et sa ei ole valmis talle vastu tulema? 

 

Kuidas ta oma endistest kaaslastest räägib? 

See, kuidas inimene räägib oma endistest kaaslastest, annab märku ka sellest, milline ta ise on. Kas ta ütleb kohe suhte alguses, et ta endine naine (või mees) oli loll ja rumal ? Kas ta räägib teistest halvasti? Kui ta kogu aja muud ei tee, kui räägib, et kõik oli teiste süü ja miski polnud tema süü, siis on tal tõenäoliselt vastutustundega probleeme ja ta ongi selline inimene, kes end kunagi mitte milleski süüdi ei tunnista.


Kommentaare ei ole