{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajaga on kõige lihtsam suhelda?

  foto : unsplash / Pirscilla du Preez   Ta on alati heas t...

 

foto : unsplash / Pirscilla du Preez

 

Ta on alati heas tujus, ei lase kunagi pead longu ja armastab palju suhelda. Millise tähemärgi esindaja on ideaalne kaaslane elukaaslase, sõbra või töökaaslasena? 

Millise tähemärgi esindajaga on kõige lihtsam suhelda ja seda olenemata sellest, millises tähtkujus sina ise sündinud oled? Vee- ja Maamärgis sobivad tavaliselt omavahel hästi, sama kehtib ka Tule- ja Õhumärkide kohta. Inimeste omavaheline sobivus ei ole alati kõige lihtsam, see on mõnikord isegi liiga keeruline ent selle tähemärgi esindajaga, kellest täna jutt on, leiavad kõik ühise keele. Muidugi kõik sõltub ka tema tõusu- ja kuumärgist. 

 

 


Selle tähemärgi esindaja on tõeline pärl

Vähemalt kõik ütlevad seda. Temaga koos elada on nii lihtne ja kerge. Töökaaslasena on ta lihtsalt asendamatu. Tegemist on Kaalude esindajaga. Kaalude esindajal on kõik head omadused, et teistele meeldida. Ta on tore, sümpaatne, lahke, vastutulelik ja tähelepanelik teiste vastu. Kaalud on Veenuse kaitsealused. Veenus on aga armastuse- ja suhete planeet. Sellepärast hoolivadki Kaalud nii palju teistest ja on tähelepanelikumad. Kaalude esindaja vaatab sind, et paremini mõista sinu iseloomu, et tundma õppida sinu soove ja vajadusi ning samuti piire. Ning kuna Kaalude esindaja jaoks on kõige olulisem elada teistega rahus, teeb ta kõik, et ühtegi probleemi ei tekiks. Töö juures on tema see, kes teistele alati midagi head ütleb. Kodus oskab ta nurki siluda. Ta kohaneb iga inimesega ja saab kõikidega hästi läbi. Oled sa siis tagasihoidlikum nagu Neitsi või temperamentne nagu Lõvi või siis hoopis kangekaelne nagu Sõnn.

 

 


See hea omadus võib talle endale ka halba teha

Et oma suhteid teistega hoida, peab ta ennetama iga olukorda, kohandama end iga inimesega, kontrollima oma emotsioone ja jätma palju asju enda teada. See on tegelikult üks suur emotsionaalne koorem, mida Kaalude esindaja iga päev endaga kaasas kannab. Kaalude märk jääb sodiaagiringi keskele, selle tõttu ta ilmselt hoolibki nii palju teistest. Unustades sageli isegi iseennast. Seega, kui su töökaaslane, sõber või elukaaslane peaks olema sündinud Kaalude tähtkujus - ära tee talle liiga ja ära kasuta tema headust ära. Kui sa ise oled sündinud Kaalude tähemärgis, siis pea meeles, et sa pead leidma kuldse kesktee ja tasakaalu, et igaüks investeeriks võrdselt. See peab paika ka siis, kui su tõusu- või kuumärk peaks olema Kaalud.


Kommentaare ei ole