{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Jäär

     Tiigri aastal sündinud Jäär on hästi energiline inimene, kellele ei meeldi olla üksi ja niisama istuda. Ta on selle jao...


 

 

 Tiigri aastal sündinud Jäär on hästi energiline inimene, kellele ei meeldi olla üksi ja niisama istuda. Ta on selle jaoks liiga intelligentne ja ambitsioonikas, et raisata oma kallist aega mitte millegi peale. Tiigri aastal sündinud Jäär leiab varem või hiljem võimalused, kuidas oma unistused ellu viia. Ta ei ole ükskõikne avaliku arvamuse suhtes, ta teeb kõik, et tõmmata teiste tähelepanu. Tiigri aastal sündinud Jäär on erakordne inimene, kellele meeldib see, kui tal on kogu aeg midagi teha. Ta vajab muutusi oma ellu. Raskused ei kohuta teda, ta ei karda midagi. Ta on julge ja vappet. Saab teiste inimestega väga hästi läbi ning on üldse meeldib inimene. Ta seisab teiste eest alati väljas ja on suuremeelne inimene. Mõnikord võib ka ägestuda ja ärrituda tühiste asjade pärast.

Tiigri aastal sündinud Jäär tuleb oma eluga ise väga hästi toime ega vaja teiste abi. Ta on alati heas tujus, rõõmsameelne. Ta ei saa aru, mille pärast ta peaks kurvastama või nukrutsema, ta vaatab optimistlikult tuleviku suunas. Tiigri aastal sündinud Jäär on sihikindel ja energiline. Ta saab endale kõik, mida ta tahab. Ta mõtleb ratsionaalselt, mõnikord võib muutuda ka emotsionaalseks ja tegutseda ettevaatamatult. Ta ei ole eriti kohusetundlik, ent sihikindel ja valmis alati tegutsema. Selle tõttu ta saavutabki edu varem või hiljem ning seda ka siis, kui keegi teine tema õnnestumisse ei usu. Tiigri aastal sündinud Jäär on saatuse lemmik, tavaliselt lahenevad olukorrad alati tema kasuks. Ta on sündinud võitma ja usub ise oma võimetesse.

 

 

Tiigri aastal sündinud Jäär on hästi suure südamega, ta on valmis teisi toetama mitte ainult moraalselt, vaid ka materiaalselt. Ta ei hakka vaidlema ega suuri sõnu tegema, vaid eelistab tegutseda. Mõnikord võib ta muutuda ka agressiivseks ja olla impulsiivne ent ükskõiksuses ei saa keegi teda süüdistada. Mõnikord teeb ta rohkem halba, kui head ent ta kuulab oma südame häält ja tahab teha seda, mis on tema silmis õige. Talle meeldib tähelepanu, talle meeldivad komplimendid. Ta tunneb siirast rõõmu võimaluse pärast silma paista. Tiigri aastal sündinud Jäär on tegus ja aktiivne, ta tahab jõuda kaugele ja teha suuri asju ära. Kui tema plaanid ei peakski läbi minema, võib ta ärrituda ja vihastuda nagu kõik inimesed. Tema jaoks pole suuremat alandust kui see, kui teda jäetakse varju või unustatakse sootuks. 

Tiigri aastal sündinud Jäära jaoks on igal asjal oma aeg: aeg olla rõõmus ja aeg olla kurb. Ent ta oskab oma probleemidest üle olla. Ta katsub mõtelda positiivselt ning saab tavaliselt kõikidest takistustest üle. Tema optimism on lausa kadestamisväärt. Ta on tugeva intuitsiooniga, see päästab teda suurematest raskustest ning vigade tegemistest. Ent ta on nii impulsiivne, et ei mõtle ise sageli oma tegude tagajärgede peale. Tiigri aasta Jäära elu sõltub paljuski ka sellest, millised on tema suhted teistega. Kriitikat võtab ta väga isiklikult, teiste arvamus tema jaoks nii tähtis ei ole. Ta tunneb siirast heameelt kuuldes kiidusõnu enda aadressil. Ta seisab oma õiguste eest väljas ega lepi kunagi kaotusega.

 

 


Armastus

Tiigri aastal sündinud Jäära ei ole võimalik taltsutada. Ta on emotsionaalne ja impulsiivne, ta tahab jõuda igale poole. Ta ei ole eriti püsiv. Tal on tavaliselt mitu romaani. Tiigri aastal sündinud Jäär on võimeline isegi meeletusi tegema armastuse nimel. Ent ta on nii meeldiv ja võluv, et raske on talle midagi pahaks panna. 

Tiigri aastal sündinud Jäär tahab olla perepea. Harva võtab ta oma elukaaslase arvamust kuulda, selleks, et temaga hästi läbi saada, tuleb lasta temal otsustada. Ta ei kannata kriitikat ega märkusi enda aadressil. Ent võtab probleemide lahendamise enda peale ja osaleb aktiivselt pereelus. Ta otsib kogu aeg ka võimalusi, kuidas enda ja oma lähedaste elu põnevamaks muuta. Ta ei viitsi niisama istuda. Elu temaga võib olla üsna ilus, tingimusel, et temale jääb viimane sõna.

 

 


Töö

Ta viib oma eesmärgid tavaliselt ellu. Ta ei muretse oma tuleviku pärast ja teab, et hea õnn ei jäta teda maha. Ta on sündinud juhtima ja sellepärast tahabki ta kohe saada juhtivale kohale. Sellepärast on ta võimeline ka võitlema. Tavaliselt ta aga saab oma tahtmise ehkki peab alguses töötama mõne lihtsama koha peal. Ainus, mis talle ei meeldi, on rutiin ja üksluisus. 

Tiigri aastal sündinud Jääb usub oma saatusesse. Keegi ei saa öelda, et ta lööks oma aega laiaks. Ta on töökas inimene, kes ei karda uuendusi. Ta ei püsi pudelis ka paigal. Ta saab teistega hästi läbi, leiab kolleegidega kohe ühise keele. Ükskõik siis, mis ameti ta ka ei vali, ta leiab võimaluse, kuidas teha head karjääri. Mõnikord töötab mitme koha peal korraga.

Kommentaare ei ole