{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mees on raske valiku ees : "Kas uue armastuse pärast maksab kõik sinnapaika jätta? "

  foto : pexels / Mike Greer   "Kas mõni teine seast o...

 

foto : pexels / Mike Greer

 

"Kas mõni teine seast on jätnud oma naise maha uue armastuse pärast? Mida elu on näidanud : on see olnud õige või vale tegu? 

Naisega olen koos juba üle 10 aasta olnud. Mul on uus armastus juba mõnda aega naisega, kes on abielus olnud ligi 7 aastat. 

Tuttavaks saime aasta tagasi, tihedamalt hakkasime suhtlema eelmise aasta lõpus. 

Meil kumbalgi suhe ei toimi elukaaslasega ja seda juba ammu. Minul pole oma naisega enam mitte midagi, seksist rääkimata. Tema on oma mehega juba kaks korda suhtepausi teinud. 

 

 

Nii me siis avastasime, et meil oli palju ühist. Ma tunnen, et armastan seda naist ja ei saa teda enam oma peast välja. Ta on tõesti erakordne naine igas mõttes. Me oleme arutanud isegi tulevikust, et mis oleks, kui paneks leivad ühte kappi. 

Mul on selle naisega hea koos olla, tõeline hingeline klapp. Mõistame teineteist ilma sõnadetagi. Tahaks teda kogu aeg, isegi öösel mõtlen tema peale. Aga mõistusega annan endale aru, et see kõik ilmselt nii lihtsalt ei läheks. Pealegi on mul hirm, et see kõik on ajutine ja mööduv. Oma naisega elame eraldi praktiliselt, ma ei saa midagi talle öelda, ta võtab kohe sõnasabast kinni. Miski talle ei meeldi, midagi ta ei taha. Rääkida omavahel millestki ei ole. Harjumusest oleme koos. Lapsi ei ole. Küll aga on mu uuel armastusel kaks last, me oleme seda teemat ka arutanud. Ma ei tea, mida teha. "

Kommentaare ei ole