{ads}

HIDE

Viimased

latest

Külaliste tähelepanu : mida inimesed sinu koju tulles kõige esimesena märkavad?

      foto : unsplash / František Čaník    Ilmselt oled ka ...

 

 

 

foto : unsplash / František Čaník

 

 Ilmselt oled ka sina selline, kes enne külaliste tulekut suurema koristustöö ette võtab.

Kas aga inimesed tõesti tähelepanelikult uurivad, kui hästi su kodu koristatud on ja vaatavad selle järgi, milline inimene sa tegelikult oled? Loomulikult jätab korras ja puhas kodu külalistele parema mulje. Aga tegelikult on kõige tähtsam see, et inimesed tunneksid, et nad on oodatud. 

Selleks aga, et teistel oleks sinu juures meeldiv, on spetsialistid koostanud nimekirja viiest asjast, millele tavaliselt külas olles tähelepanu pööratakse. 


Mis on see, mis paistab esimesena silma teise koju minnes? 

Puhtad rätikud

Vannitoas võiksid olla puhtad rätikud selleks, et külalised saaksid oma käsi kuivatada. Köögirätik võiks samuti olla puhas, sest see on samuti üks, mis hakkab silma külalistele. Ära jäta musti rätikuid vannituppa. Samuti peaks üle kontrollima, et külaliste jaoks on vannitoas rätikud olemas. Seega järgmine kord, kui sul külalised tulevad, heida kiire pilk vannituppa ja vaata, kas su kätekuivatamise rätikud on vahetatud külaliste jaoks. 

 

 


Musti nõusid täis kraanikauss

Selleks, et köök oleks puhas ja korras, piisab, kui pesta iga kord peale söömist nõud ära. Selleks kulub ainult paar minutit, et panna mustad nõud nõudepesumasinasse, tänu sellele on su kodu puhas ja köök korras. Ning enesetunne hea.

 

Dokumentide ja paberite virnad

Ka sellised paberite virnad tõmbavad tähelepanu. Mõned jätavad oma arved ja kirjad vedelema, dokumendid köögilauale hunnikusse või siis suure toa mööbli peale. Kõige parem, kui sa valid ühe kindla koha oma kodus, kuhu sa edaspidi kogu oma paberimajanduse paned. Ka selleks kulub sul ainult paar minutit. 

 

 

 

 Atmosfäär

See võib tunduda üllatav aga paljud inimesed ei näegi segadust teiste kodus, märkavad aga seda, milline atmosfäär seal on. Kui majas ei ole hubast atmosfääri, toas on liiga pime või vastupidine valgus on liiga erk, on see palju häirivam, kui asjad, mis pole omal kohal. 


Mitte midagi! 

Enamik inimesi tegelikult, kes sulle külla tulevad, ei tule sinu juurde selleks, et vaadata, kui korras su kodu on ega tee sinu kohta sellepärast mingeid järeldusi. Kõige tähtsam on nende jaoks olla sinuga koos. See, mis tegelikult loeb, on võtta oma külalised vastu naeratusega ja panna nad ennast hästi tundma, tekitades hea meeleolu. 


Seega igal inimesel on omad nõudmised korra ja puhtuse suhtes, sellepärast ei saagi kõikidele meeldida. Aga inimesed ei tule sulle külla selleks, et sind hukka mõista ja ainus, mis sa saad nende jaoks ära teha, on see, et sa pöörad neile tähelepanu ja näitad välja, et su külalised on oodatud.

 


Kommentaare ei ole