{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Ambur

     Sea aastal sündinud Ambur on heasoovlik inimene, kes tahab aidata kõiki inimesi, keda ta oma teel kohtab. Ta on siiras,...

 


 

 Sea aastal sündinud Ambur on heasoovlik inimene, kes tahab aidata kõiki inimesi, keda ta oma teel kohtab. Ta on siiras, kaastundlik ja usaldusväärne. Ta usub sageli kõike, mida talle öeldakse, ta ei mõista kedagi hukka ega räägi teisi taga. Temaga on väga meeldiv suhelda, ta ütleb alati välja, mida ta mõtleb. Sea aastal sündinud Ambur on lihtne ja suure südamega inimene. Tal tuleb oma headuse tõttu ka tihti kannatada ent see ei takista teda ka edaspidi inimesi usaldamast. Ta tõttab alati appi teistele ja on valmis ohverdama oma isikliku huvi ja õnne teiste heaks. Talle meeldib olla seltskonnas koos teistega, talle meeldivad suured koosviibimised, ta on tegus ja väsimatu inimene.

Ta pakatab lausa energiast. Talle meeldib suhelda. Mõnikord sekkub ta asjadesse, mis temasse ei puutu, aga seda ainult ühel eesmärgil : et olla kasulik ja aidata. Tema käest ei pea isegi abi paluma, sest ta pakub ise oma abi. Ta ei suuda elada rahulikult, vaid tahab kogu aeg millegagi tegeleda. Ta võtab sageli enda peale ühiskondlikud tööd ja on võimeline vastutama ka teiste eest. Tal on oskus tunda rõõmu ka väikeste asjade üle. Ta on avatud suhtlemisele, talle meeldib uusi tutvusi luua. Ta on hea ja lahke inimene.

 

 

Sea aastal sündinud Amburi jaoks ei ole selles midagi halba, kui ta tahab kõigega kursis olla. Teda huvitab kõik, mis toimub, ta tahab kogu aeg midagi juurde õppida. Ta ei ole harjunud tühje jutte rääkima, ta ei ole ka kõige suurem lobiseja. Ta ei hakka teisi hukka mõistma ega kritiseerima nende puuduste ja vigade pärast ega katsu neid ka muuta. Talle võib täiesti rahuliku südamega usaldada ükskõik, millise saladuse. Ta oskab anda alati head nõu. Ta on sündinud tark ja filosoof, kes on harjunud nägema inimestes rohkem head, kui halba. 

Ta on tihti heas tujus ega lase ennast pisiasjadest häirida. Kui keegi peaks teda solvama, lõpetab ta lihtsalt temaga suhtlemise. Sea aastal sündinud Ambur on nii positiivne ja hea inimene, et tal on raske uskuda seda, et inimesed võivad meelega kellelegi halba teha. Ta otsib õigustusi inimeste käitumisele. Selle tõttu aga, et ta on nii usalduslik, satub ta mõnikord ebameeldivatesse olukordadesse. Ta ei mõista, miks inimesed ei või üksteise vastu viisakamad olla. Ent isegi, kui tal tuleb teistes pettuda, usub ta ikka, et ühel päeval saab õiglus jalule seatud. 

 

 


Armastus

Ta vajab enda kõrvale usaldusväärset partnerit ja otsib tõelist armastust. Ta vajab inimest, kes teda toetaks ja mõistaks. Vastutasuks annab ta kogu oma armastuse, jäädes täiesti omakasupüüdmatuks seejuures. Ta oskab kurameerida, talle meeldib vestelda oma kallimaga tundide kaupa. 

Sea aastal sündinud Ambur on tähelepanelik ja helde, ta tahab pakkuda oma lähedastele parimat elu. Kogu oma vaba aja veedab ta oma lähedastega. Ta hoolitseb palju oma laste eest. Ta ei hoia kingituste pealt kokku, talle meeldib organiseerida väljasõite. Ta ei hakka teiste tunnetega mängima. Lapsevanemana katsub ta paista autoritaarse ja rangena ehkki tegelikkuses ta selline ei ole. Meelitustele ei suuda ta vastu panna. Tavaliselt tema elukaaslane võib saada temalt kõik, mita ta iganes tahab. 

 

 


Töö

Sea aastal sündinud Ambur oskab inimestega suhelda ning on heatahtlik. Ta on töökaaslasena hinnatud ja armastatud. Ta ei sekku asjadesse, mis temasse ei puutu, hoiab eemale konfliktidest. Töö juures täidab ta ainult oma kohustusi ega levita kuulujutte. Ta on kohusetundlik, hea suhtlemisoskusega ja intelligentne inimene. Ta on kohusetundlik töötaja, kelle jaoks kõige tähtsam on kõikide ühine kasu. Ta on võimeline töötama ka madala palga eest, kui tal on head väljavaated.

Sea aastal sündinud Ambur ei ole ainult töökas, vaid ka pühendunud töötaja. Ta sobib iga ameti peale, materiaalne  külg ei ole tema jaoks kõige tähtsam. Ta ei ole väga ambitsioonikas, ta ei otsi preztiisi, ta tahab teha ausat tööd. Ta on andekas. Sea aastal sündinud Amburite seas on palju kuulsaid teadlasi, atleete, artiste ja poeete.

Kommentaare ei ole