{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne?

       Milline päev toob sinule kõige rohkem õnne sellel nädalal?  Jäär - reede, 26. aprill Reedel on Kuu Am...

 

 


 

 Milline päev toob sinule kõige rohkem õnne sellel nädalal? 


Jäär - reede, 26. aprill

Reedel on Kuu Amburi märgis ja saadab kõikidele Jääradele head energiat. Valitsev energia on selle tõttu eriti võimas ja pingeline. Jääradele toob reedene päev kaasa erakordselt häid võimalusi, hea õnn saadab neid ka laupäeval. Raha on juba nende poole teel koos heade uudistega.


Sõnn - kolmapäev, 24. aprill

Praegune planeetide seis ei ole just kõige parem Sõnnide jaoks. Õnneks aga on kolmapäeval taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis toob Sõnnidele head õnne ja armastust kaasa ning viib ära kõik nende probleemid ja pinged. Kuu ja Saturni konjunktsiooni tõttu peaksid Sõnni tähemärgi esindajad saama häid uudiseid (võimalik, et töö juures) just kolmapäevasel päeval. 


Kaksikud - teisipäev, 23. aprill

Kaksikute planeet Merkuur on küll Jäära märgis praegusel hetkel, aga midagi hullu see ei tähenda. Kuu Kaalude märgis (tegemist on Õhumärgiga nagu Kaksikud isegi)  toob Kaksikutele head õnne kaasa. Teisipäevane päev toob uusi tuuli ja häid võimalusi Kaksikutele kaasa. 

 

 

 


Vähk - kolmapäev, 24. aprill

Lõpuks ometi naeratab hea õnn kõikidele Veemärkidele, kaasa arvatud Vähile. Asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma õiges suunas ja elu muutub lihtsamaks. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, tänu sellele on Vähi tähemärgi esindajaid ees ootamas väga tore päev, täis ilusaid üllatusi.  Sellel päeval peaks ta saama mitu väga head uudist, mis teevad ta südame kergeks ja meele rõõmsaks. 


Lõvi - reede, 26. aprill

  Kuu sisenemine  Amburi märki reedel toob Lõvile head õnne kaasa. Reedene päev peaks tooma Lõvile ka mitu head uudist.

 

Neitsi - teisipäev, 23. aprill

Teisipäeval toob Veenus Neitsile kaasa palju häid võimalusi, mille abil oma plaanid ellu viia. Neitsile võib oma tiivad välja sirutada tänu planeetide heale energiale ja viia oma plaanid ellu. Planeedid ise toetavad teda. Teisipäeval ei tohi ta muretseda vaid peab haarama kinni kõikidest headest võimalustest. 

 

Kaalud - teisipäev, 23. aprill

Kuu Kaalude märgis toob talle head õnne kaasa. Teisipäeval peaks ta saama ka mitu head uudist.

 

 

 

Skorpion - kolmapäev, 24. aprill

  Kolmapäeval särab täiskuu Skorpioni enda märgis. Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas ja tänu sellele tunneb Skorpion nagu vabaneks ta korraga kõikidest muredest, mis teda viimasel ajal koormanud on. 

 

Ambur - reede, 26. aprill

Kuu on reedel Amburi märgis ja tänu sellele toob see päev talle head õnne kaasa. Lisaks toetavad teda Merkuur ja Veenus Jäära märgis. 

 

Kaljukits - kolmapäev, 24. aprill

Aprillikuu täiskuu Skorpioni märgis toob Kaljukitsedele head õnne kaasa. Enamik planeetidest toetavad kolmapäeval Kaljukitse kõikides ettevõtmistes, kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks.

 

Veevalaja - neljapäev, 25. aprill

Uraan viib minema kõik Veevalaja mured ja probleemid, teisipäev on kõige parem päev selleks, et unistada suurelt ja viia oma plaanid ellu. Veenus, Saturn ja Pluuto toetavad sellel päeval Veevalajat. Eriti rahaasjades.

 

Kalad - kolmapäev, 24. aprill

  Kolmapäeval on taevas täiskuu Skorpioni märgis, tuues sellega Kaladele head õnne kaasa. Tänu Päikese ja Merkuuri heale aspektile sellel päeval on kindel, et kolmapäevasel päeval on Kalade jaoks häid üllatusi varuks. Kõik võimalused on avatud. 

 


Kommentaare ei ole