{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekt...


 

 

 Kuu on esmaspäeval Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Marsiga sinu märgis. Nädalavahetusel on Kuu Amburi märgis. 


Armastus

Sellel nädalal on õhus palju armastust. Sa oled valmis mägesid liigutama selleks, et näha oma kallima naeratust. Juhituna Jupiteri positiivsest energiast, on su südames pidu. Sa ei ole kiitustega kitsi ja näed ainult seda, mis on hästi. Iga päev toob su kallimale uusi üllatusi. Kui sa oled vallaline, siis oled sa rõõmus ja rahul, sa tead, kuidas äratada huvi vastassoo esindajate hulgas. Valikutest ei tohiks aga puudust tulla.

 

Tervis

Sellel nädalal ärkad sa igal hommikul naeratusega huultel, energiat on sul aga rohkem, kui vaja. Su lähedastel on raske sind ära tunda. Sa oled enesekindel ja elurõõmus. Võib-olla küsitakse sinult, mida sa hommikul sõid, et nii heas vormis oled. Tegelikult aga oled sa leidnud oma hinges rahu ja see ongi kõige tähtsam. Sa naeratad elule ja elu naeratab sulle vastu. 

 

 

Töö ja raha

Mis puutub rahaasjadesse, siis peaks see nädal tulema väga hea. Võib-olla saad sa parema tööpakkumise. Või saadab sind hea õnn lotomängus. Või saad sa suurema summa raha? Planeetidel on sulle igal juhul ilus üllatus varuks. Tõenäoliselt võid sa nädala lõpus hakata juba suuremaid plaane tegema.

 

Pere ja sõbrad

Ãœks vana sõber ilmub jälle välja. Sa oled suhtlemisaldis ja valmis tegema ka uusi tutvusi. Lähedastega on sind ees ootamas jutuajamised südamest südamesse. Sa otsid võimalusi, kuidas muuta osade inimestega suhteid paremaks. 

Kommentaare ei ole