{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Esmaspäeval on Kuu Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekt...


 

 

 Esmaspäeval on Kuu Kaalude märgis. Kolmapäeval särab taevas täiskuu Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Marsiga Kalades. Nädalavahetusel on Kuu Amburi märgis. 


Armastus

Sa muretsed ilmaasjata. Sa kahtlustad, et su elukaaslane on sind petnud ehkki ta on sulle tõestanud, et ta on truu. Selline alusetu süüdistamine võib aga su suhtele halvasti mõjuda. Kui sa oled valllaine, siis võid sa kohtuda ühe väga toreda inimesega töö juures.

 

Tervis

Ära unusta tervislikumalt süüa ja rohkem liikuda, see parandaks su füüsilist ja vaimset tervist märkimisväärselt. Võib-olla tunned sa ka suuremat väsimust sellel nädalal, ära unusta puhata. 

 


Töö ja raha

Sa tunned end hästi ja oled valmis mägesid liigutama. Sa tahad tegutseda. Ja see on väga hea, sest tõenäoliselt tehakse sulle üks väga hea pakkumine sellel nädalal. Kõik läheb hästi.


Pere ja sõbrad

Sa tahad rääkida, et vabaneda kõigest sellest negatiivsest, millest su pea hetkel täis on. Lähedaste tark nõu kulub marjaks ära ja aitab sul oma mõtteviisi parandada.

 

Kommentaare ei ole