{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kindlad moodused, kuidas naistele meeldida

       Naistel on vaja veerand tundi selleks, et aru saada, millise mehega tegu on. Seega tuleb meestel kasutada seda aega t...

 


 

 

 Naistel on vaja veerand tundi selleks, et aru saada, millise mehega tegu on. Seega tuleb meestel kasutada seda aega targalt, kui nad ei taha oma häid võimalusi maha magada. Kuidas naistele meeldida? Milliseid vigu tuleb vältida? 


1. Ära mõõda naist oma pilguga, vaadates teda pealaest jalatallani

Esimene silmside on kõige olulisem. Kui su pilk kohtub naise pilguga, siis on kõik hästi. Kui naine oma pilgu ära keerab, siis ei maksa peale sundida. Naistele ei meeldi, kui neid pilguga mõõdetakse nagu mingit väärtuslikku eset, millele katsutakse hinnangut anda. Kui sa tahad naisele meeldida, pead sa otsima tema pilku, mitte dekolteed.

 

2. Tee esimene samm

Kui su pilk on naise pilguga kohtunud ja teie vahel on tekkinud silmside, siis tee esimene samm. Naistele meeldivad enesekindlad ja algatusvõimelised mehed. Ära hakka ka otsima sõprade abi, et naisega ühendust saada vaid katsu ise toime tulla. Ole julgem.

 

3. Ära ürita naisele muljet avaldada

Kõige parem, kui sa oled võimalikult loomulik ja siiras. Naistele ei meeldi mehed, kes räägivad liiga palju iseendast ja uhkustavad enda saavutustega. See jätab mulje liiga enesekesksest mehest. Ja kindlasti ei maksa üle pakkuda või siis labaseid ning äraleierdatud nalju teha. Või korrata samu lauseid, mida igale naisele öeldakse. See tekitab vastupidise efekti. 

 

 

 

 

4. Ära räägi oma endistest naistest ja pruutidest

Mõned mehed hakkavad üsna ruttu oma endistest naistest rääkima. Tegelikult jätab see aga mulje, et mees pole oma minevikust ikka veel lahti lasknud ega tahagi oma eluga edasi minna. 

 

5. Ära ole nii kõhklev

Naised tahavad meest, kes teab, mida ta tahab. Ole selge ja ära vingerda. Inimene, kes räägib kindlalt ja selgelt ega kokuta kogu aeg jätab enesekindla mulje ja sellise mehega ei ole hirmu, et tal mingid tagamõtted on. Mehed, kes esitavad sama küsimust neli korda, mõjuvad ärritavalt. Tagasihoidlikel on ka oma võlu. Punastav mees võib liigutada naiste südant.

 

6. Aja naine naerma

Üks naine tunnistas, et kohtus kord baaris mehega, kes polnud küll tema unistuste prints aga kelle huumorimeel naisele väga meeldis. Nad sattusid jutusoone peale ja leidsid, et neil on palju ühist.

 

 

 

 

7. Ära unusta oma puhtust

Naistele ei meeldi turris karvatüükad näol ehk siis 10 päeva ajamata habe ja rasvased juuksed. Sama oluline on ka see, et hingeõhk oleks värske ja ei haiseks küüslaugu järgi. Pole midagi hullemat, kui inimene, kelle hambad on pesemata. Samuti tuleks jälgida elementaarset puhtust, inimesed ikka higistavad aga kellelegi ei meeldi higihais. Lõhnade kasutamisega ei maksa aga liiale minna.  


8. Käi korralikult riides

Sa ei pea kandma firmariideid selleks, et muljet avaldada naistele. Isegi ülikonda kandes rikud sa kõik oma head võimalused ära, kui musta krae peal on valge kõõm. Sama kehtib ka pükste kohta. Kanna enda suurusele vastavaid riideid ja pane püksirihm peale, nii ei pea teised su tagumikku vaatama, kui sa kummardad. 


9. Õpi kuulama

Sa ei pea kedagi teist mängima hakkama, sest varem või hiljem tuleb ikka välja, kes sa oled. Küll aga pead sa õppima paremini naisi tundma, et teada saada, millised on nende soovid. Naistele meeldivad mehed, kes pööravad neile tähelepanu ja oskavad kuulata. Mehed, kes on enesekindlad aga mitte enesekesksed. 

 


 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Kommentaare ei ole