{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Kaksikud

     Hobuse aastal sündinud Kaksikud on hästi tegusad ja aktiivsed, pakatavad lausa heast energiast, neil on alati tuhat uut...


 

 

 Hobuse aastal sündinud Kaksikud on hästi tegusad ja aktiivsed, pakatavad lausa heast energiast, neil on alati tuhat uut ideed ja plaani peas tuleviku jaoks. Nad on üsna püsimatud ja võivad teinekord käituda täiesti ootamatult, muutes näiteks oma uskumusi ja tõekspidamisi. Hobuse aastal sündinud Kaksikud on nagu tuuleiil, mida on võimatu kätte saada. Kaksikud on head suhtlejad, kes mõnikord kipuvad liiga palju muretsema, Hobuse aasta muudab neid enesekindlamateks. Hobuse aastal sündinud Kaksik ei tunne kunagi igavust, tal on lihtsalt nii palju asju teha, et ta ei jõua kõike ära teha, mida vaja. Ta on alati teistega koos. Ta on üsna vastuoluline inimene, kes on erakordselt paindliku meelega varustatud. Võimatu on ette teada, mis tujus ta hetkel on, võimatu on ka teada, mis teda motiveerib. Tõenäoliselt ei anna ta isegi endale aru sageli aga ta ei hakka pikemalt järele mõtlema, vaid tegutseb ja elab oma elu.

Ta ei suuda paigal püsida, sest tal on kogu aeg kiire. Tal on liiga palju energiat, et elada rahulikku elu. Teda huvitab rohkem meelelahutus, kui igapäevase elu kohustused. Ta tahab elu nautida nii palju, kui võimalik. Talle meeldib palju reisida, ta tahab uusi kogemusi, uusi tuttavaid juurde saada. Ta on alati valmis midagi tegema ja kuhugi minema. Ta ei tee tulevikuplaane vaid elab sageli hetke tujude ja oma soovide järgi. Ta elab hetkes ega muretse tuleviku pärast. Ta ei ole eriti tõsise ellusuhtumisega, kindlasti mitte reserveeritud olekuga. Ta tahab elada just nii nagu ise seda õigeks peab. 

 

 

Ta ei suuda olla rahulikult. Ta kardab rutiini ja igavust. Tema soovid ja tahtmised muutuvad tihti ja seda sõltumata sellest, millised eesmärgid ta on endale seadnud. Ta tahab nautida elu ja sellepärast ta ongi kogu aeg heas tujus ja tundub õnnelik. Ta lepib sellega, mis tal on ega nõua rohkemat. Mõned leiavad, et ta on liiga muretu ja isegi tundetu. Tegelikult see nii ei ole. Lihtsalt tema ise ei taha, et keegi tema elu kontrolliks ja selle tõttu ta ütlebki välja, mida mõtleb. 

Ta on otsekohene inimene ja aus. Lisaks ka emotsionaalne. Ta ei tea alati kõige paremini, kuidas antud olukorras oleks kõige parem käituda. Selle tõttu võib ta mõnikord teistele haiget teha, aga ilma, et ta ise seda tahaks. Kuna ta on emotsionaalne, võib ta teinekord ärrituda ja endast välja minna ning muutuda seejuures ebaviisakaks. Üldiselt on ta aga tugeva intuitsiooniga varustatud, mõtleb loogiliselt ja kiirelt. See aitab tal üle saada kõikidest takistustet. Ta ei kaota kunagi oma rõõmsat meelt. Ta on suur optimist ja unistaja, keda on raske meeleheitele ajada.

 

 


Armastus

Ta on ootamatu, impulsiivne ja väga meeldiv inimene. Tal on väga palju austajaid. Ta oskab tähelepanu endale tõmmata ja talle meeldib flirtida. Ta ei flirdi selleks, et kurameerida, tema jaoks on see nagu mingi mäng, mis pakub talle lõbu. Kui ta on aga kedagi leidnud enda kõrvale, tahab ta ka edaspidi elu nautida, jättes kõik kohustused oma kaaslase õlule. Sellepärast võibki ta flirtida kõikidega ent oma elukaaslast valib ta hoolikalt. 

Ta ei ole just selline pereinimesena nagu kõik teised ent ta on tähelepanelik, hooliv ja armas hoolimata kõikidest oma puudustest. Ta ei viitsi teha koduseid töid ja jätab kõik praktilised mured oma kaaslase lahendada. Selliste kohustuste täitmist väldib ta nii palju, kui võimali. Talle meeldib reisida, ta otsib alati võimalusi, et kuhugi minna ja midagi teha perega. Temaga juba igav ei hakka - vastupidi - iga päev on ta midagi toredat välja pakkuda. Tema lähedased peavad ainult harjuma tema pidevate tujumuutuste ja kapriisidega. 

 

 


Töö

Ta veedab palju aega oma elust otsides seda õiget töökohta, mis vastaks tema nõudmistele. Seni aga leiab ta alati mingi tööotsa, mida teha. Töö ise ei olegi kõige tähtsam tema jaoks, ta tahab ainult teha seda, mis talle meeldib ja on südamelähedane. Ta ei suuda töötada pikemat aega samal tööpostil. Ta on elava loomusega, leidlik ja oskab hästi suhelda. Sobib hästi meeskonnatööle. Sageli töötab juhtival kohal. 

Temalt ei ole mõtet oodata kõige paremaid tulemusi, sest ta viib harva alustatu lõpule. Ent ta on väga meeldiv, oskab suhelda ja saab kõigiga hästi läbi. Talle sobib loominguline töö. Temast saaks ka hea sportlane või näitleja. Poliitika sobiks talle väga hästi, sest ta oskab jätta endast head muljet ja mõjutada teisi.

Kommentaare ei ole