{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks sa pead hoidma oma südant kõikide nende eest, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus

  foto : unsplash / Dan Musat      Kui mõni Kaksikute tähtk...

 

foto : unsplash / Dan Musat

 

 

 Kui mõni Kaksikute tähtkujus sündinud inimene on sulle silma jäänud ja meeldima hakanud, siis selles artiklis on ära toodud kõik põhjused, miks sa peaksid veel kord järele mõtlema ja põgenema enne, kui on liiga hilja. 

Selleks, et mitte keerutama hakata, tuleb kohe ära öelda, et ainus probleem, mis Kaksikutega on, on see, et neil on liiga palju probleeme. Juba ainuüksi halb kuulsus, mis neid saadab. Piisab, kui klikkida Google otsingumootorisse Kaksikud, kui juba on näha, et kõige suurem probleem, mis nendega kaasa käib, on nende truudusetu loomus, millele järgneb kahepalgelisus. Siinkohal tuleb siiski ära mainida, et Kaksikutes on ka palju head ja nad meeldivad meile väga. Miks siiski ei tohiks oma südant Kaksikutele kinkida? 

 

 


Miks Kaksikud üldiselt teistele ei meeldi? 

Ilmselt ajab inimesi segadusse Kaksikute kahepalgelisus. Tundub nagu oleks neil kaks isiksust ja selle tõttu kaks tuju, sõltuvalt ilmast ja aastaajast. Kunagi ei tea temaga, mida ta järgmisel hetkel teha või öelda võib. Ta oskab sõnu ritta seada ja panna meid uskuma ükskõik mida. Ta teab, kuidas panna inimesi oma tahtmist tegema. Kui sa peaksid tema peale ärrituma, võib ta asja nii seada, et järgmisel hetkel palud sina hoopis tema käest vabandust, tundes ennast siiralt süüdi. Või kui sa oled otsustanud temaga suhted lõpetada aga ei tee seda, sest ta suudab sulle selgeks teha, et te vajate üksteist. 

Kaksikute tähemärki valitseb suhtlemise ja kommunikatsiooni planeet Merkuur, tänu sellele oskabki Kaksik nii hästi suhelda. Ta on võluv ja meeldiv inimene, oskab teisi ära rääkida selleks, et saada oma tahtmist. Ta on sündinud näitleja. Ta ei võta midagi kunagi tõsiselt. Ta tahab, et elu oleks nagu mäng: lõbus ja tore. Üks suur meelelahutus. See ei mõju just eriti usaldusvääriliselt. Eriti siis, kui sa igatsed tõsise suhte järele. Kindlasti on sellega nõus kõik need, kes on sündinud Sõnni, Kaljukitse või siis Vähi tähtkujus. Seega, kui sind ei huvita suhe inimesega, kes võib sulle valetada selleks, et sulle meele järele olla, siis hoia parem Kaksikutest eemale.

 

 


Milline on Kaksikute kõige halvem omadus? 

Kaksikutel, nii nagu kõikidel teistel tähemärkidel, on sama palju häid, kui halbu omadusi. Kui su elus on inimene, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus, siis sa tead, et elu temaga on nagu seiklus, kus igavusel ja rutiinil kohta ei ole. Kaksikutele meeldivad üllatused, ta tahab uusi asju järele proovida ja kõike omal nahal katsetada. Ta tahab palju naerda ja lõbutseda, selle tõttu võib mõnikord mõjuda väsitavalt. Ta lausa pulbitseb energiast ja elurõõmust, tahab kogu aeg nalja teha ega võta mitte midagi tõsiselt. Parem on mitte rääkida temaga tõsistest teemadest, sest see nagunii teda ei huvita, ta muutub ainult hajameelseks ja kaotab sinu vastu huvi. 

Kaksikud tunnevad kiiresti igavust ja sellest võib paarisuhtes saada suur probleem. Ta tahab, et asjad läheksid ruttu ja kiiresti. Tema kirg võib jahtuda aga üsna ruttu, kui sa ei suuda tema tähelepanu üleval hoida. Ta vajab intellektuaalset stimulatsiooni. Paarisuhtes on tal suured ootused ja nõudmised. Sa pead teda lõbustama, mõistma tema soove poolelt sõnalt, naerma tema naljade üle, sa ei tohi võtta midagi liiga tõsiselt, sa pead alati olema valmis kaasa minema tema plaanidega ja olema söakas, mitte lööma tema ees araks. Selleks, et vaheldust leida oma ellu, võib ta minna ka mujale vaatama. Ta on väga meeldiv inimene ja selle tõttu ka kerglane. Kaksikud on tihti truudusetud. 

 

 


Kuidas Kaksikud armastust avaldavad? 

Kaksikud ei püsi pudelis ka paigal. Nad on nagu liblikad, lendavad õielt õiele. Kaksik ei taha elada plaanipäraselt. Ta tahab tunda liblikaid kõhus ja nautida käesolevat hetke. Kaksikute käte vahel on hea olla, tekib tunne nagu midagi halba ei saaks juhtuda. Ta teab, kuidas oma kallima eest hoolitseda ja tekitada usaldusväärset õhkkonda. Tema naeratus mõjub rahustavalt. Ta hakkab üsna kiiresti rääkima armastusest, võib-olla juba esimesel õhtul, et sind ära rääkida. Armastus on tema jaoks mäng, mis köidab kirgi. Kuidas ka ei ole, suhe temaga on üks parimatest, mis sul olla saab, ta viib su seitsmendasse taevasse ja toob sulle kuu ja tähed alla. Ei maksa ainult ära unustada, et see suhe võib sama kiiresti lõppeda, kui ta alguse sai.


Kommentaare ei ole