{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed, näitab, millised on sinu tõelised motiivid

   Kuidas sina oma eluga rahul oled? Kas sulle meeldib igapäevane rutiin ja sa elad nii aastast aastasse, mõtlemata kordagi, et sa võ...

 

 Kuidas sina oma eluga rahul oled? Kas sulle meeldib igapäevane rutiin ja sa elad nii aastast aastasse, mõtlemata kordagi, et sa võiksid ju midagi muuta? Või oled sa mõtelnud ja katsunud selgusele jõuda, mis sind tegelikult motiveerib ja mida sa saaksid ise ära teha, et oma elu muuta? See test võib aidata sul sellesse asjasse selgust tuua. Kui sa tunned, et oled valmis avastama oma tõelist mina, siis vaata selle testi pilti. Mida sina kõige esimesena näed? Mis sulle kõigepealt silma hakkab? Kui sa oled langetanud oma valiku, võid sa asuda vastuste kallale. 

 


 


 

KALA

Võiks öelda, et sa elad sellist elu nagu enamik inimesi. Sa käid tööl, teed koduseid toimetusi ja nii päevast-päeva. Sinu elus on kõige tähtsamal kohal see, et hing oleks rahul ja lähedased terved. Ega sa täpselt ei teagi, mis see elu mõte on ja mis oleks see, mis sind motiveeriks. See on selline umbmäärane ja ebaselge jutt, mis mõnikord tekitab pettumust, kui sa vaatad, kuidas teised elavad ja mida nad kõik ära teha suudavad. Võib-olla on neil midagi, mida sinul ei ole aga sina ju lepid sellega, mis sul on ega julgegi unistada rohkem. Kui sa tunned aeg-ajalt segadust, siis ära muretse, sa pole ainus ja see on täiesti normaalne. Me kõik otsime ja katsume muutuda iga päevaga paremaks. Muuta iseennast, muuta oma elu. See, et sa päris täpselt ei tea, mida sa tahad, ei tee sinust halba inimest. 

Ole iseenda vastu parem ja kannatlikum. Luba endal eksida aga katsu mõnikord tulla oma mugavustsoonist välja. Ainult nii, sundides ennast midagi tegema, mida sa pole enne teinud, õpid sa ennast paremini tundma. Mis siis, kui sinu otsused ei vasta teiste ootustele. Sa pead aru saama, et iga inimene elab oma elu ja sa pead õppima rohkem mõtlema iseenda peale. Selleks, et olla tõeliselt rahul oma eluga ja leida motivatsiooni, tuleb sul oma harjumuspärasest elust välja tulla. Kohtuda uute inimestega, teha midagi, mida sa enne pole teinud. Ja niimoodi tasapisi, aja jooksul, märkad sa, et sa mõistad ennast palju paremini ja õpid niimoodi iseennast paremini tundma. 

 

 


PELIKAN

Kui sa nägid pelikani kõige esimesena sellel pildil, siis tundub, et sa oled loominguline inimene, suure kujutlusvõimega. Sulle meeldivad sellised tegevused, mis panevad su mõtte lendama. Mõned inimesed peavad sind kaunis püsimatuks, sa vahetad tihti töökohta, sest ikka on miski, mis sulle ei sobi. Ka su tutvusringkond on elu jooksul tihti muutunud ja elukaaslased vahetunud. Sa lihtsalt tüdined ruttu ühtedest ja samadest inimestest. Sa vajad palju vaheldust oma ellu. Aga sa ise oled rahul ega põe kõige sellepärast, mida teised arvavad või ütlevad. 

Sa vajad tugevaid tundeid ja adrenaliini. Selle tõttu võid sa panna oma elu ohtu, kui sa ette ei vaata. Tegelikult leidub ka lihtsaid viise ja võimalusi, kuidas oma kujutlusvõimet ellu rakendada. Näiteks metsas või mere ääres jalutamine. Või reismine, mis aitab teisi kultuure ja silmapiire avastada.

 

Kommentaare ei ole