{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Vähk

     Uhke Kukk ei lase mitte kellelgi ennast solvata, ta on valmis vastama igasugusele kriitikale üsna teravalt. Vähi mõjutu...


 

 

 Uhke Kukk ei lase mitte kellelgi ennast solvata, ta on valmis vastama igasugusele kriitikale üsna teravalt. Vähi mõjutusel võtab ta kõike veelgi isiklikumalt. Kuke aastal sündinud Vähk tahab kuulda ainult kiidusõnu, sest tal on natuke enesekindlusega probleeme ehkki ta seda iialgi ei tunnista. Rõõmsameelne Kukk teab, kuidas Vähi tuju üleval hoida. Tänu sellele on Vähil ka parem suhtlemisoskus, ta on teiste vastu palju avatum ja tähelepanelikum. Kuke aastal sündinud Vähk on varustatud tugeva intuitsiooniga, mis aitab tal paremini mõista teiste inimeste tundeid ja tuju. Ta oskab teisi ära kuulata ja julgustada. Temaga on väga meeldiv suhelda, lisaks sellele võid sa alati kindel olla, et ta sind toetab igas olukorras.

Ta on nii heatahtlik, et saab kõikidega hästi läbi. Ta on omakasupüüdmatu ja tähelepanelik teiste vastu. Ta meeldib inimestele, teda hinnatakse kõrgelt, sest ta on mõistlik ja arukas. Ta oskab ennast hästi väljendada ja mõistab teisi inimesi. Teistega suheldes jääb ta rahulikuks. Talle meeldib suhelda, ta ei karda ka olla suures ja lärmakas seltskonnas. Ta on ekstravagantne, emotsionaalne ja kiire otsustusvõimega. Talle meeldib uhkustada, tal on väga hea maitse, ta on alati elegantne ja käib maitsekalt riides. Ta valib tõesti, mida ta kannab ent on ka sama nõudlik ja kriitiline teiste suhtes. Talle meeldib anda moealast nõu, tal on alati hea meel, kui saab kellelgi aidata endale selliseid riideid, mis talle kõige paremini sobivad. 

 

 

Kuke aastal sündinud Vähk vajab üldist tunnustust ja komplimente. Ta vajab ka teiste toetust ehkki ta seda tunnistada ei taha. Ta tahab mõistmist. Ta on aga üsna muutliku tujuga. Raske on mõista tema tegude motiive. Vähk on tagasihoidlik ja otsib üksindust, Kukk aga ei kannata ei üksindust ega vaikust enda ümber. Kuke aastal sündinud Vähk võib ägestuda pisiasjade ja täiesti absurdsete asjade pärast ega karda kaitsta oma arvamust. Ta on üsna järjepidev ja surub teistele oma vaatenurka peale. Sageli tunneb pettumust, kui tema abi ei märgata.

Ta on viisakas ja tähelepanelik inimene, kes äratab usaldust ja austust enda vastu. Teda imetletakse tema omakasupüüdmatu loomuse poolest, ta valmis isegi ennast ohverdama teiste heaks. Mõnikord aga võib minna endast välja ja ärrituda tühiste asjade pärast. Selline käitumine üllatab teisi. Tihti ei arvesta ta teiste arvamusega ega luba teistel isegi ennast väljendada. Talle ei meeldi kriitika, ta on kangekaelne ja põhimõttekindel. Ta usub, et ainult temal on õigus ega luba teistel selles isegi kahelda. Ta äratab austust. Samal ajal võib ta olla aga ka nii hea ja tore, sellepärast ta meeldibki kõigile. Ent ta teab väga hästi, kuidas oma tahtmist läbi suruda. Nende vastu aga, kes teda kuulda ei taha, võib ta olla ebaviisakas ja järsk.

 

 


Armastus

Kuke aastal sündinud Vähk on väga hea suhtleja ja üldse heatahtlik inimene, kellel meeldib uusi tuttavaid juurde saada. Ta teeb kõik, et jätta endast head muljet, talle meeldib uhkustada ja rääkida sellest, kui tore ja tark ta on. Ta valmistab iga kohtumist hoolikalt ette, et avaldada ikka rohkem muljet väljavalitule. Ta on usaldusväärne partner ja tähelepanelik, ent võib muutuda liiga nõudlikuks mingil hetkel. Ta ei andesta hooletust ega ebameeldivaid ning teravaid märkuseid enda aadressil. 

Kuke aastal sündinud Vähk pereinimesena seiklusi oma ellu ei otsi. Ta pühendub täielikult oma perele. Ta unistab suurest armastusest, tugevast abielust ja teeb kõik, mis temast sõltub, et see unistus teoks saaks. Ta teeb palju tööd, et tema lähedastel oleks hea elu. Ta hoolitseb armastusega oma kodu eest. Tema kodus ei ole kohta vaidlustele ega skandaalidele, välja arvatud harukordsetel juhtudel, kui Kuke äge loomus võitu peaks saama. Ta võib solvuda pealtnäha süütute ja enda arust ebaõiglaste märkuste peale või siis siis, kui lapsed tema sõna ei kuula. Aga ta armastab liiga palju oma lapsi, et ta suudaks kaua pahane olla. 

 

 

 

Töö

Ta on piisavalt enesekindel ja ambitsioonikas, et sobida juhtivale kohale. Kuke aastal sündinud Vähk on sündinud juhtima, ta on kohusetundlik ja saab kõigiga hästi läbi. Ainult kriitika talle ei meeldi. Peale tema ei tohi keegi otsuseid vastu võtta, sest ta peab ennast selles suhtes kõige pädevamaks. Ta on autoritaarne ega tahagi ennast muuta, ta ootab oma alluvatelt, et igaüks täidaks laitmatult oma töökohutusi. Ka lihtsa töölisena paneb ta oma sõna maksma ja seisab oma arvamuse eest. 

Kuke aastal sündinud Vähi jaoks ei ole tööd, mida ta ei oskaks teha või mis käiks talle üle jõu. Ta leiab ühel või teisel moel võimaluse, kuidas oma unistused ellu viia. Ta on väga andekas. Talle meeldib olla tähelepanu keskmes, ta tahab üldist tunnustust ja heakskiitu. Ta teeks hiilgavat karjääri, kui ta valiks loomingulise ala, temast saaks hea näitleja või laulja, saatejuht või artist. Ta on ettevaatlik ja võiks teha ka tööd, mis nõuab täpsust : ta sobiks väga hästi ka finants valdkonda või majandusjuhiks.


Kommentaare ei ole