{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sul on liiga suur vaimne koormus peal

  foto : pexels / Lisa Fotios   Pereinimesel ei lõpe töö ku...

 

foto : pexels / Lisa Fotios

 

Pereinimesel ei lõpe töö kunagi. Ikka on midagi vaja ära teha ja meeles pidada. Iga päev toob ainult uusi kohustusi juurde, mida sa ei tohi ära unustada. See ongi see, mida kutsutakse vaimseks koormuseks, millest viimasel ajal üsna tihti räägitakse. Seda ka põhjusega, kuna naisi, kes kannatavad liiga suure vaimse koormuse all on palju. Isegi, kui meeste roll isadena on palju muutunud aastate jooksul paremuse poole, siis on ikka veel arenguruumi. Mehed aitavad nurisemata koduseid töid teha küll ent ei tule ise paljude asjade peale, millele naised peavad mõtlema. 


Millised märgid viitavad sellele, et su vaimne koormus on liiga suur? 

 

 

Kui kõik need punktid tulevad sulle tuttavad ette, on viimane aeg midagi muuta. 


1. Sa pead saatma elukaaslasele meeldetuletusi, et ta ei unustaks käia poest läbi, tõmmata tolmuimejaga toad puhtaks, minna lastele järgi...

2. Kui sa pead mõneks ajaks ära minema, teed sa kõigile söögid valmis ja mõnikord katad isegi laua ära. Lastele paned ka riided valmis, mida selga panna. 

3. Sa leiad töö kõrvalt alati aega, et osta internetist mänguasju või riideid. 

4. Sa pead tihti ise lõpetama oma elukaase poolt alustatud tööd ja toimetused. 

5. Sa ärkad mõnikord isegi öösel ja mõtled selle peale, mida on vaja teha

 

 

 

6. Kui teil on külalised tulemas, mõtled sa juba ette, mida lauale panna, milliseid nõusid kasutada ja kõige tipuks suurele koristamisele, mis sind peale külaliste lahkumist ees ootab. Mõnikord rikub see kogu rõõmu ära. 

7. Sa tead mehe sugulaste tähtpäevasid peast, tema aga ei tea, millal on sinu vanemate sünnipäev.

8. Sa pead eraldi võtma aega iseenda jaoks igal nädalal.

9. Kui su kaaslane käib poes, helistab ta sulle iga kümne minuti tagant, et küsida sinu arvamust : "Mis jogurtit ma pidingi ostma? Millist salatit sa tahtsid? ". Ta ei suuda üksi otsustada ja satub paanikasse. 

10. Kui su kaaslane küsib sinu käest, kuidas ta sind aidata võiks (ehkki ta on täiskasvanud isik ja lisaks lapsevanem nagu sinagi, ta ei ole sinu ABILINE) kodus või lastega, siis eelistad sa vastata, et sa tuled ise toime, sest vähemalt ei pea sa pärast kellegi järgi koristama ega eraldi seletama, kuidas ühte või teist asja teha.


Kommentaare ei ole