{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Veevalaja

     Tiigri aastal sündinud Veevalaja lausa pakatab elurõõmust ja armastusest kõige vastu, mis teda ümbritseb. Temaga koos o...


 

 

 Tiigri aastal sündinud Veevalaja lausa pakatab elurõõmust ja armastusest kõige vastu, mis teda ümbritseb. Temaga koos olla on tõeline rõõm, tema sõber olla on suur õnn. Ta on suur optimist, võimeline ka teisi julgustama ning tuues lootust igale inimesele parema tuleviku suhtes. Tiigri aastal sündinud Veevalaja on võluv ja meeldiv inimene. Tavaliselt on tema ümber palju inimesi isegi, kui ta ise nii väga teisi ei vajagi. Ta võib täiesti vabalt ka üksi olla, ta ei otsi teiste abi ega mõistmist. Ta on loominguline inimene, kellel on omasugune maailmanägemus ja kes elab oma unistuste maailmas. Tiiger, kes tahab võimule pääseda, tõmbub kõrvale Veevalaja mõju all. Seega on Tiigri aastal sündinud Veevalaja pigem vabamõtleja, kes ei katsu oma sõna iga hinna eest maksma panna. 

Tiigri aastal sündinud Veevalaja on sõbralik inimene, kes leiab kerge vaevaga iga inimesega ühise keele. Ta tahab kõike teada saada, tunneb suurt rõõmu, kui saab midagi juurde õppida. Talle meeldivad suured ja lärmakad seltskonnaüritused, talle meeldib oma sõpradega suhelda. Ent vähestega jagab ta oma tõelisi mõtteid. Avatud inimese kohta on ta pigem salajane. Ta tundub pealtnäha muretu, talle meeldib nalja teha. Samal ajal aga võib ta oma peas juurelda tõsiste asjade üle. Ta ei hakka teiste heakskiitu otsima ega küsi teiste arvamust. Ta oskab kaitsta oma huve ilma, et ta peaks seejuures teisi häirima. Ta on hea ja lahke inimene, varustatud tugeva tahtejõuga.

 

 

Tiigri aastal sündinud Veevalaja sisemine maailm jääb teiste jaoks müsteeriumiks. Ta on tegus, tal on palju ideid, ta ei tagane raskuste korral. Ent samal ajal on ta nii oma unistuste maailmas, et unustab lahendada kiireloomulisemad probleemid. Ta ülehindab sageli oma võimeid, tunneb sellepärast pettumusi ja peab taluma ka mõningaid kaotusi. Ent ta on piisavalt intelligentne ja otsusekindel, et leida lahenduse, mis aitab tal igast olukorrast väljapääsu leida. Mõnikord võib ta olla natuke originaalne ja muutuda liiga emotsionaalseks. 

Tiigri aastal sündinud Veevalaja on meeldiv inimene, kes jätab endast kustumatu mulje. Ta käitub lihtsalt, on viisakas, lahke ja tähelepanelik teiste vastu. Ta on hästi kasvatatud, tahab elada rahus ja meeldib inimestele. Ta näitab ennast heast küljest, ta oskab inimestele meeldida. Teised ei näe alati seda, mis temas tegelikult peidus on. Ta on tugeva tahtejõuga, võimeline otsustavateks sammudeks, aga ainult siis, kui seda tõesti vaja on. Ta on elava vaimuga, väga hea mäluga, ning haarab kõike lennult. Ta on julge, seab endale kõrged eesmärgid. Ta usub kindlalt oma unistustesse.

 


Armastus

Ta on meeldiv ja õrn inimene, kes võidab kerge vaevaga vastassoo südame. Ta ei tunne kohmetust, ta oskab luua uusi tutvusi. Talle meeldib suhelda, talle meeldib komplimente saada, ta otsib võimalust, kuidas tähelepanu võita. Ta võib vabalt suhelda, kui sõber, aga ei taha end siduda kellegagi. Tiigri aastal sündinud Veevalaja otsib oma ideaali ka siis, kui ta peaks selleks veetma terve oma elu.

Tiigri aastal sündinud Veevalaja pereinimesena jääb truuks oma harjumustele, tal on alati tuhat uut plaani, mida ta tahab ellu viia. Ta organiseerib romantilisi üllatusi oma kaaslasele, teeb kõik, et viia oma pere kodust välja. Ta on väga hea lapsevanem, kes armastab oma lapsi. Sa võid talle usaldada ükskõik, millise saladuse. Ta on parim mängukaaslane, kes olla võiks. Ainuke asi, mis võib probleeme tekitada, on tema hajameelsus. Tal on raske ka kiusatusele vastu panna. 

 

 


Töö

Tiigri aastal sündinud Veevalaja on loominguline inimene, kes võib teha ükskõik millist tööd - isegi igavat. Üksluine töö muidugi ei ole kõige huvitavam tema jaoks. Ent ta viib oma töökohustused ellu väärikalt, sest tal pole teist võimalust. Parim valdkond tema jaoks on aga looming. Ta on elava vaimuga, talle meeldib vaadelda.

Sõbraliku Tiigri jaoks ei tekita suhted töökaaslastega probleeme. Ta saab hästi läbi kõikide inimestega- ka nendega, kes töötavad kõige madalamatel ametipostidel. Ta on alati heatahtlik ja väldib teravaid ning pingeid tekitavaid teemasid. Ent ta peab oma kolleege hoolega silmas. Ta ei ole naiivne - vastupidi - ta on väga nõudlik inimene. Ta ei igatse juhtivale kohale pääseda ent temast saaks andekas organisaator.

Kommentaare ei ole