{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Skorpion

     Sea aastal sündinud Skorpion ei ole ei lihtsameelne ega naiivne. Ta on keerulise iseloomuga ja pigem kangekaelne inimen...


 

 

 Sea aastal sündinud Skorpion ei ole ei lihtsameelne ega naiivne. Ta on keerulise iseloomuga ja pigem kangekaelne inimene. Sea aastal sündinud Skorpion võib olla natuke egoistlik ja enesekeskne. Ta tahab teiste tähelepanu ega usalda kedagi. Ent ta meeldib teistele, ta leiab teistega ruttu ühise keele. Ta ei vaevle komplektide käes, ta on enesekindel, kaval ja ettevaatlik ning tunneb hästi veenmise kunsti. Üldiselt on ta aga meeldiv ja emotsionaalne inimene. 

Talle meeldib suhelda ja inimestega läbi käia, ta on tegus ja ettevõtlik. Talle meeldib lobiseda. Ta ei armasta rahu ja vaikust. Selle asemel tahab ta tegutseda, ta ei oota, et elu talle kõik kandikul kätte tooks. Ta on valmis tegema ka meeletusi. Tavaliselt tal veab elus. Sea aastal sündinud Skorpion on ambitsioonikas inimene, kes sihib kõrgele ja kaugele. Talle ei meeldi, kui talle vastu räägitakse.

 

 

Ta igatseb uute muljete ja kogemuste järgi ega karda riskida. Ta on enesekindel inimene, kes usub täiel määral oma võimetesse ja kellega on lihtne suhelda. Ta saab kõigiga hästi läbi. Temaga on nii meeldiv suhelda, sest ta ei tekita ühtegi negatiivset emotsiooni. Sea aastal sündinud Skorpion on inimene, kes soovib teistele head. Oma lähedaste vastu on ta tähelepanelik, ta oskab rääkida ja on harjunud palju rääkima. Ta hoiab oma rahaasjadel silma peal ega loobi raha tuulde. Ent ta on võimeline tegema kallihinnalisi kingitusi. Kokkuvõttes on aga tegemist väga meeldiva inimesega. 

Sea aastal sündinud Skorpion on teadmistejanuline inimene, kes tahab kõike avastada. Ta tunneb kõige vastu huvi. Tema elu on põnev ja sündmusterohke. Tal on alati mingi tegevus käsil, mis teda köidab. Talle meeldib veeta aega looduses, talle meeldib hoolitseda oma aia eest. Sea aastal sündinud Skorpion on nii andekas, et pole tööd, millega tema ei saaks hakkama. Ta on kuldsete kätega inimene, kelle käte vahel valmivad tõelised kunstiteosed.

 

 

 

Armastus

Armastuses on ta diskreetne inimene, kes on harjunud oma tundeid kontrollima. Ta on salapärane, natuke ootamatu ja võib olla isegi pealtnäha külm ja osavõtmatu. Ent varem või hiljem avab ta oma südame kallimale. Partnerina on ta sensuaalne ja jonnakas. Tugeva seksuaalse energiaga. Särav ja karismaatiline. 

Elu koos temaga on üllatusi täis. Sea aastal sündinud Skorpion on nõudlik ja sallimatu teiste puuduste suhtes. Kõik tema pereliikmed peavad kuulama tema sõna ja leppima tema otsustega. Talle ei meeldi, kui talle vastu räägitakse, ta on armukade, egoist ja kättemaksuhimuline. Ent isegi, kui ta katsub varjata oma rahulolematust, on seda ikkagi tema näost näha. Tegelikult on ta aga hea ja hooliv oma pereliikmete vastu. 

 

 

 

Töö

Sea aastal sündinud Skorpion on sihikindel ja järjepidev. Ta tahab viia oma eesmärgid ellu iga hinna eest. Ta ei lepi kaotusega, ei kannata läbikukkumist, ta on valmis pingutama nii kaua, kuni on saanud oma tahtmise. Sea aastal sündinud Skorpion on ambitsioonikas, ta on sündinud suurteks tegudeks. Ta oskab meeskonda juhtida ja sobib juhtivale kohale. Ent oma alluvate vastu võib ta olla liiga nõudlik. 

Ta võiks edu saavutada ükskõik millises valdkonnas. Ta järgneb oma unistustele ja tahab viia oma eesmärke ellu, see võib mõnikord rikkuda tema suhteid teistega. Materiaalne külg on tema jaoks tähtis, ta teeb rasket tööd, et teenida head palka ent selline suhtumine võib ruttu muutuda kinnisideeks. Sellepärast peaks ta panema oma prioriteedid paika, et muud valdkonnad selle all ei kannataks.



Kommentaare ei ole