{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Kaalud

     Sea aastal sündinud Kaalud unistavad õiglasest ja paremast maailmast. Nad usuvad õiglusesse ja seisavad kindlalt oma uskumuste eest. Se...


 

 

 Sea aastal sündinud Kaalud unistavad õiglasest ja paremast maailmast. Nad usuvad õiglusesse ja seisavad kindlalt oma uskumuste eest. Selles märgis sündinud inimesega on meeldiv suhelda, ta on taktitundeline ja teiste vastu tähelepanelik. Tegemist on peenetundelise inimesega. Pealtnäha on ta alati rahulik ent keegi ei tea, mis tema hinges toimub. Samal ajal on ta väga hea ärivaistuga. Ta on intelligentne ja ettevaatlik inimene. Talle ei meeldi karjuda ega vaielda, ta hoiab konfliktidest eemale. Tema elus on au ja moraal tähtsal kohal. Ta ei kannata valetamist ega petmist. Ta ei lepi kunagi ebaõiglusega.

Sea aastal sündinud Kaalude esindaja on arukas ja mõistlik inimene. Talle meeldib mõtiskleda, tal on raske aga otsuseid langetada. Mõnikord saab just see takistuseks, miks tema plaanid läbi ei lähe. Ta on enese suhtes liiga kriitiline. Ta peab tähtsaks hoida oma mainet. Ta kardab muutuda naeruväärseks. Ent samal ajal on ta rõõmsameelne, optimistlik ja armastab elu. Ta tahab mugavust enda ümber, tal on hea ilutunnetus. Sea aastal sündinud Kaalude esindaja on tõeline esteet, kes armastab ilusat elu. Ta ei hoia kokku reiside ja riiete pealt. Ta armastab ka head toitu ja oskab organiseerida suurejoonelisi vastuvõtte. Ta on külalislahke ja hea südamega inimene. 

Ta otsib oma elus üle kõige hingerahu ja sisemist tasakaalu. Tal on oskus näha ümbritsevat ilu. Ta teeb kõik, et muuta oma elu keskkonda hubaseks ja meeldivaks kohaks. Ta hoiab eemale skandaalidest ja tülidest. Sea aastal sündinud Kaalude esindaja ei suhtle inimestega, kes tekitavad temas ebameeldivust ega suuda elada ebamugavates tingimustes. Ta ei suuda olla õnnelik, kui ta elus on raskusi. Ta tahab lahendada oma probleemid võimalikult rahumeelsel moel. Ent ebaõiglust kohates ei suuda ta vait jääda. 

Ta on elava loomusega ja valmis ennast ohverdama selleks, et näha teisi õnnelikuna. Ta ei näe ise selles mitte midagi halba. Ta aitab kõiki ilma vahettegemata ja jagab heldelt oma nõuandeid. Ta on taktitundeline ja kannatlik inimene. Teiste vastu viisakas ja tähelepanelik. Ta katsub igas olukorras kinni pidada sündsuse reeglitest. Talle meeldib jagada oma nõuandeid, ta tahab teisi aidata ent kui teised tema abi ei vaja, ei hakka ta end peale suruma. Ta austab nii ennast, kui ka teisi. 


Armastus

Ta vajab erilist tähelepanu, otsib hingelist ja vaimset sidet oma kaaslasega. Ta ei hakka suhtlema inimesega, kes talle ei sobi. Oma kaaslase vastu on ta tähelepanelik ja viisakas ent ta ei kiirusta ega torma. Ta ei hakka ka rumalusi tegema. Ta ootab, et tema kaaslane teeks esimese sammu. 

Sea aastal sündinud Kaalude esindaja on partnerina tundlik ja sentimentaalne. Talle meeldib oma pere, talle meeldib veeta aega lähedaste inimestega. Ta ei otsi kõrvalsuhet, ta hindab ja armastab selle jaoks liiga palju oma kaaslast. Talle meeldib hoolitseda oma kodu eest, mis on alati heas korras. Ta organiseerib väljasõite perega ja hellitab tihti oma lapsed ära. 

 

Töö

Tänu oma tööle saab ta oma andeid ellu rakendada. Ta ei hakka tegema tööd, mida ta ei armasta, ta otsib sellist töökohta, mis vastab tema ootustele. Ta on valmis ise ettevõtet looma, tehes seda, mis teda köidab. Ent ta vajab juhtimist, sest tal endal on sageli raske otsustada. Kellegi käe all on ta aga võimeline tegema hiilgavat karjääri. 

Sea aastal sündinud Kalade esindaja ei karda istuda juhtivale kohale ehkki ta lepib ka tagasihoidlikuma ametipostiga vajaduse korral. Kõik, mis ta tahab, on see, et ta saaks oma tööst ära elada ja teha seda, mida ta armastab. Ta on töökas, kohusetundlik, hea suhtlemisoskusega. Ta ei otsi probleeme oma töökaaslastega, ta ei suru kunagi oma tahtmist läbi. Ülemustega saab ta hästi läbi ehkki kahtleb sageli nende võimetes. 

Kommentaare ei ole