{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks aprillikuu keskpaik toob head õnne armastuses

foto : unsplash / Debby Hudson     Paljud tähemärgid tunnev...

foto : unsplash / Debby Hudson

 

 

Paljud tähemärgid tunnevad praegu oma elus suurt kosmilist segadust. Aprillikuu ei ole tõtt öelda olnud kõige kergem. Merkuuri retrograad on tekitanud paraja hulga pahandust, varjutuste aeg on kaasa toonud pingeid, kõik erinevate planeetide konjunktsioonid on aga süüdi selles, et meie elus praegusel hetkel nii palju stressi on. Kõik igatsevad ilmselt juba muutuste järele. Mõnedel võib isegi tekkida soov jätta kõik sinnapaika ja otsida uusi võimalusi, kuidas elu paremaks muuta. Kuna astroloogias kõik iga nädal muutub, siis aprillikuu keskpaik peaks meile kaasa tooma head õnne ja seda ennekõike armastuses. On selleks siis armastus läbi teise silmade või armastus, mida me tunneme iseenda vastu. 

 

 


Miks aprillikuu keskpaik võib tuua meile head õnne? 

Kõik blokeeringud (nii sisemised, kui välised) peaksid tasapisi kaduma.  Kuu (unistused, emotsioonid, juured), Merkuur (suhtlemine) ja Veenus (armastus) moodustavad väga positiivse liidu, mis peaks kõikide märkide järgi muutma meid heatahtlikemateks nii iseenda, kui ka teiste vastu. Planeetide kolmik äratab üles meie emotsionaalse intelligentsuse. See peaks tegema hingele pai ja viima ära südamevalu. Me õpime nii iseennast, kui teisi paremini kuulama ja mõistma. Me hakkame unistama sellest, kuidas muuta oma maailma paremaks paigaks. 

 

Vahetult peale Sõnnide aja algust

Eesolev neljapäev toob palju head armastuseõnne. Merkuur ja Veenus liiguvad käsikäes edasi Jäära märgis. Samal ajal moodustavad nad konjunktsiooni Chiron'iga (ravitseja), sellega koos algabki hea ja parem ajajärk, mille kohta võib täie õigusega öelda, et õhus on armastust. Reedene päev peaks paljudele midagi teadvustama, see miski peaks olema seotud armastuse ja selle tõelise tähendusega. See on kõige parem hetk, et väärtustada rohkem seda, mis on tõesti tähtis ja loeb. Jupiter (hea õnn) ja Uraan (muutused) liituvad Ceres'iga (külluse- ja kodu asteroidiga). 

 

 

See aga tähendab, et praegu on hea hetk selleks, et hoolitseda iseenda eest. Leida võimalusi, kuidas muuta oma elu paremaks. Mõtelda selle peale, millised on sinu tõelised soovid ja vajadused. Mida sa teha saaksid, et oma soove ellu viia? Kõikidele neile küsimustele peaksid järgnevad päevad tooma vastused. 

Aprilli keskpaiga energia viib meid tasapisi Sõnnide aega sisse, mis algab siis, kui Päike siseneb Sõnni märki 19. aprillil. Sõnnide aeg paneb meid rohkem nägema ilu enda ümber ja nautima väikeseid hetki. Sõnn on armastuse- ja ilu planeedi Veenuse kaitsealune, selle tõttu peaks järgnev kuu tooma meie ellu rohkem armastust ühel või teisel moel. Paneme oma prioriteedid paika. Hoolitseme rohkem enda eest ja kirjutame üles, kuidas me tahaksime olla armastatud.


Kommentaare ei ole