{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : ära lase kunagi selle tähemärgi esindajal süüa teha, sest ta on sodiaagi kõige hullem kokk

    foto : unsplash / Kevin McCutcheon   Lastes selle tähem...

 

 

foto : unsplash / Kevin McCutcheon

 

Lastes selle tähemärgi esindaja kööki, pead sa kõigeks valmis olema : ta unustab poti tulele ja paneb liiga palju soola.

Mõnede inimeste jaoks on toidu valmistamine viisiks, kuidas oma armastust välja näidata. Need inimesed kohe armastavad süüa teha, küpsetada ja vaaritada hommikust õhtuni. Sõnn on alati valmis maitsma Vähi tehtud hõrgutisi, sest Vähk on teadupärast sodiaagi parim kokk. Tema saladus seisneb selles, et ta paneb iga toidu sisse natuke südant. Samas on ka teisi, keda ei tohiks üldse kööki lasta, sest kui nemad hakkavad süüa tegema, juhtub alati midagi. 

 

 


Sodiaagimärkide kokakunst

Igal sodiaagimärgil on oma iseloom ja oma suhe kokakunstiga.

  • Veemärgid (Vähk, Skorpion ja Kalad) on tugevalt oma juurte küljes kinni ja eelistavad maitsvaid ning rammusaid toite, mida lähedastega koos pika laua taga nautida. Neile meeldivad üle kõige kõik toidud, mis tuletavad neile lapsepõlve meelde. 
  • Maamärgid (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits) eelistavad kohalikke ja kvaliteetseid toite. 
  • Tulemärgid (Jäär, Lõvi ja Ambur) tahavad erinevaid maitseelamusi. Erinevate maade road meeldivad neile üle kõige. Nad tahavad alati midagi uut avastada.
  • Õhumärgid aga (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja) on pigem kiirtoidu sõbrad. Kiired snäkid sobivad neile hästi. 

Seega on igal sodiaagimärgil oma lemmiktoidud. Sama kehtib ka nende kokakunsti kohta. Igal oma amet ja andekus. Jäärale meeldib grillida, Neitsile küpsetada. Kaksikud võiksid aga üldse köögist välja minna. 

 

 


Põhjus, miks sa ei tohi lasta kunagi Kaksikutel süüa teha

Söögitegemine nõuab keskendumist ja kogu tähelepanu. Kaksikutel küll kujutlusvõimest puudu ei tule aga mõnikord muutuvad nad liiga hajameelseteks. Veelgi hullem on see, et Kaksikutel tuleb kannatlikkusest puudu. Ja siis ta hakkabki lisama ühte ja teist toidule juurde, et muuta seda oma äranägemise järgi põnevamaks. Üldse on tal raske midagi tõsiselt teha. Suppi valmistades valmistab ta kõik koostisained ja paneb poti tulele, siis aga võtab kulbi ja hakkab karaoket laulma. Külmutuskapist saab tema publik, ta ise kujutab endale aga ette, et on suurel laval. Ainuke asi seisneb selles, et supp võib vahepeal põhja kõrbeda või üle hakata ajama. 

Selleks, et igasuguseid õnnetusi ära hoida, tuleb Kaksikute esindajal paluda köögist eemale hoida. Külaliste vastuvõtjaks sobib ta aga ideaalselt. Kastet valmistada ta aga ei oska. Kui sa aga siiski otsustad talle anda ühe võimaluse, pea meeles, et Kaksikutele meeldib kõik, mis on põnev. Ta võib sulle valmistada midagi, mida sa tükk aega ei unusta aga mida sa teist korda enam proovida ei taha. Ta teeb seda hea pärast, et lõbusam oleks.

Kommentaare ei ole