{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Ambur

     Ahvi aastal sündinud Ambur on rõõmsameelne ja energiline inimene, kes jätab endast teistele mulje, kui väga õnnelikust ...


 

 

 Ahvi aastal sündinud Ambur on rõõmsameelne ja energiline inimene, kes jätab endast teistele mulje, kui väga õnnelikust inimesest, kes on oma eluga rahul. Ta ei kaota kunagi oma optimistlikku meelt. Ta oskab maha rahustada ka kõige pingelisemat olukorda. Pole ka siis ime, et tema ümber on alati palju inimesi. Talle meeldib rääkida, ta on lahke ja hea südamega, varustatud väga hea huumorimeelega. Ta tunneb siirast rõõmu väikeste asjade üle ja nakatab ka teisi oma hea tujuga. Ahvi aastal sündinud Ambur on energiline ja tahtejõuline inimene, kes tahab uusi elamusi ja muljeid. Ta on elava loomusega, peab kalliks oma vabadust ja elab oma elu ilma muretsemata. 

Ta on tegus ja aktiivne inimene, kes on harjunud kiirelt ja otsustavalt tegutsema. Ta seab endale konkreetsed eesmärgid ega kaota oma aega. Ta mõtleb iga sammu eelnevalt läbi, on harjunud mõtlema praktiliselt ja ratsionaalselt. Impulsiivsel Ahvil on teine roll, tegusal Amburil on vabad käed, et viia oma unistusi ellu. Ta on tugeva iseloomuga, sihikindel ja järjepidev, kui asi puudutab tema enda plaane. Ta on tahtejõuline ja vastupidav, võimeline lühikese asjaga viima kõik oma eesmärgid ellu. Energiat on tal rohkem, kui vaja, ta on optimistlik ja usub iseendasse, sellepärast kõiki tema ettevõtmisi saadabki edu. 

 

 

Ahvi aastal sündinud Ambur on iseseisev ja sõltumatu. Ta peab oma vabadust kalliks ega talu ainsatki piirangut. Ta peab alati oma huve silmas. Sa võid olla tema sõber või lihtsalt tuttav, aga ära hakka talle mitte kunagi oma vaatenurka ja tahtmist peale suruma. Ta on maailmale avatud ning otsib elu mõtet. Ta ei karda muutusi, ta toetab kõiki uuendusi ja progressi. Ta on innovaatne, revolutsiooniline, tahab alati olla tegevuses ja inspireerida ennast. Samal ajal aga on ta ka heatahtlik, suhtlemisele avatud ning tõmbab lausa inimesi ligi oma rõõmsameelsuse ja kerge olemisega. Töö juures on ta kohusetundlik. Ta paistab silma igas ettevõttes oma hea tuju poolest, ta oskab nalja teha ja hoiab ka teiste tuju üleval. 

Ent tegelikult on see rõõmsameelne inimene üsna tõsise ellusuhtumisega ja isegi konservatiivsete vaadetega. Ta on küll positiivse iseloomuga, aga ta ei käi ringi pea pilvedes. Ahvi aastal sündinud Ambur on väga andekas inimene, kes tunneb oma väärtust ega raiska oma aega niisama olemise peale. Talle meeldivad komplimendid, talle meeldib tähelepanu. Mõnikord vajab ka tema üksindust ja tahab olla rahus, et luua kord oma mõtetes. Ent mitte kunagi ei hakka ta välja näitama oma rahulolematust, ta jääb alati teiste vastu sõbralikuks. Ta oskab probleeme nii lahendada, et kõik rahule jäävad. Teda peetakse väga heaks inimeseks. Ta on kõikide lemmik, kes on teiste austuse ära teeninud. 

 

 


Armastus

Ahvi aastal sündinud Ambur ei ole väga romantiline, ta ei usu armastusse esimesest silmapilgust, ei lase ennast mõjutada meelitustest ja komplimentidest. Ta ei usalda neid, keda ta vähe tunneb, ta pöörab palju rõhku sellele, kuidas inimene on harjunud suhtlema. Ahvi aastal sündinud Ambur ei kiirusta enda sidumisega, ta on üsna valiv ja nõudlik partneri valikul. Armastusse suhtub ta tõsiselt. Ta on väärikas ja teda hinnatakse sellepoolest, ta otsib usaldusväärset inimest, kes oleks tema vääriline. 

Ahvi aastal sündinud Ambur on ideaalne pereinimene. Ta hoolitseb oma pere eest ja armastab neid. Tal ei ole kõrvalsuhteid, ta pühendab end täielikult oma perele. Tal on nii palju energiat, et ta võib teha samal ajal hiilgavat karjääri ja osaleda ka oma laste elus. Ta on tähelepanelik ja lahke oma lähedaste vastu. Mõnikord võib muutuda ka jonnakaks, kui ta ei tea, mida ta tahab ega ole rahul mitte millegagi. Õnneks juhtub seda harva. Sellistel puhkudel vajab ta lihtsalt natuke rohkem tähelepanu oma lähedaste poolt. 

 

 


Töö

Ahvi aastal sündinud Ambur on tegus ja aktiivne, tõeline juht ja väga hea organisaator. Ta on pädev ja kompetentne. Ta on võimeline tegema mitut asja korraga. Ta ei vaeva oma pead tühiste probleemidega. Ta on tugeva isiksusega ja tahejõuline inimene, ta viib alustatu alati lõpule. Mõnikord ülehindab ainult oma võimeid. Oma alluvate vastu on ta viisakas ja delikaatne, teda peetakse heaks juhiks. 

Ahvi aastal sündinud Amburil on palju eeliseid. Ta mõtleb loominguliselt, ta on suure kujutlusvõimega, analüütilise mõtlemisega ja otsusekindel. Ta on võimeline edu saavutama igas valdkonnas, ta kohaneb ruttu. Kõik, mis puudutab uut tehnoloogiat ja suuri ideid, on tema rida. Talle meeldib katsetada, ta unistab, et saaks muuta kogu maailma paremaks paigaks ja leiutada midagi suurt, mis muudaks inimesi õnnelikumaks. Ent ta võib sama hästi ja rahulolevana teha ka lihtsat tööd. Kõige tähtsam tema jaoks on nautida oma elu ja sama kehtib ka töö kohta. 


Kommentaare ei ole