{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sa ei ole valmis selle inimesega koos elama

    foto : unsplash / Toa Heftiba   Oled sa valmis temaga koos elama? Kui sa ei ole selles päris kindel, siis vaata, millised märg...

 


 
foto : unsplash / Toa Heftiba

 

Oled sa valmis temaga koos elama? Kui sa ei ole selles päris kindel, siis vaata, millised märgid viitavad sellele, et sa ei ole valmis temaga koos elama. 


Sa oled rahul, kui ta oma koju läheb

Nädalavahetusel meeldib sulle küll temaga koos olla aga kui ta pühapäeva õhtul oma koju läheb, tunned sa lausa kergendust. Sa helistad parimale sõbrannale, paned midagi mugavat selga ja hakkad vaatama mõnda head sarja. Sulle meeldib olla omaette ja sa ei ole valmis nendest väärtuslikest hetkedest loobuma. 


Te olete kirglik paar

Kui te olete koos, olete te kogu aeg koos nagu ei saaks te lahus üldse olla. Seltskonnas olles istute te kõrvuti ja tahate kõike koos teha. Kui te peaksite kokku kolima, võib teie vahelt kaduda igasugunegi intiimsus, teil ei ole enam mingeid saladusi teise ees ega omi tegemisi. Pikemaajaliselt võib see hakata probleeme tekitama. Seega oodake parem natuke, kuni esimene kirg kaob ja kuni te olete muutunud iseseisvamaks. 


Rääkides kokku kolimisest, mõtled sa pigem selle peale, kuidas majapidamisega seotud kulutusi saaks jagada

Loomulikult olete te rääkinud kokku kolimisest. Siis ei peaks sa nii palju kulutusi kandma ja alati oleks keegi võtta, kes riiuli seina paneks või poes ostud kinni maksaks. Kui sa niisuguseid mõtteid mõlgutad, oled sa valel teel. Kui sa ei mõtle selle peale, kui tore on hommikuti kahekesi ärgata, siis on parem matta see mõte kohe maha. Kui sa ainult üüri maksmise peale mõtled, ei ole sa valmis temaga koos elama. 

 

 

 


Sulle meeldib üksi voodis magada

Sulle meeldib küll temaga koos magada aga üksi on ikkagi parem. Niipea, kui ta voodist tõuseb, kasutad sa juhust, et sirutada ennast täies pikkuses ja laiuses välja. Kui ta oma kodus magab, magad sa palju paremini välja. Ilmselt ei ole sa valmis temaga koos elama ja oma voodit jagama. Tõenäoliselt ei kujuta sa ka seda ette, et te magaksite eraldi voodites, ega ju? Parem on siiski oodata veel natuke. 


Sa ei talu kohe kuidagi, kui ta avaldab arvamust sinu kodu kohta

See kapp sobiks sinna paremini ja raamatud võiksid sa panna hoopis teise riiuli peale. 

Miski ei ärrita sind rohkem, kui see, kui ta topib oma nina sinu asjadesse. See on SINU kodu, sina oled valinud ise oma mööbli ja kaunistanud oma kodu oma äranägemise järgi, sa ei vaja kellegi kõrvalise nõu. Kui sa aga tahaksid temaga kunagi kokku kolida, peaksid sa arvestama ka tema soovitustega, vähemalt olema järeleandlikum, sest ka temal on õigus oma arvamusele. 


Te vaidlete tihti sellepärast, kuhu puhkama sõita

Eelmisel aastal tahtsid sa Itaaliasse sõita ja unistasid romantilisest puhkusest. Tema tahtis aga telkima minna mägedesse, samal ajal, kui sina unistasid heast hotellist. Te ei jõudnudki ühisele kokkuleppele ja läksite hoopis tülli. 

 

 


Te vaidlete kogu aeg sellepärast, mida õhtuks süüa teha

Iga kord, kui ta jääb sinu juurde nädallavahetuseks, vaidlete te selle üle, mida süüa teha. Sul on tunne, et talle ei meeldi mitte miski, mida sa välja pakud ja tema süüdistab sind samas. Te võite tundide kaupa sellepärast vaielda. Ilmselt ei sobi te kokku. 

 

Üksluisus ja rutiin hirmutavad sind

Sa kardad, et sul hakkab lihtsalt igav, kui te peaksite kokku kolima. Sa kardad ka, et siis te enam nii tihti väljas ei käi ja hakkate hoopis rohkem telekat vaatama. Selline väljavaade mõjub hirmutavalt. Kui see nii on, siis ei ole sa valmis temaga koos elama. 

 

Sa ei kannata tema sõpru välja

Sulle ei meeldi ta sõprade kahemõttelised naljad, nad käivad sulle närvidele ja ärritavad sind. Sa ei taha, et nad sinu koju tuleksid, istuksid sinu diivanil ja jooksid õlut. 

 

Te ei ela samas rütmis

Sulle meeldib vara magama heita, tema aga vaatab hilisööni telekat. Te elate erinevas rütmis ja see võib hakata häirima teie igapäevast elu. Pühapäeva hommikul ärkad sa vara ja tahaksid midagi teha, tema aga magab lõunani. Koos elades oleks hea siiski, kui te elaksite enam vähem samas rütmis. 



 

Kommentaare ei ole