{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad teevad kõige paremini süüa?

  foto : unsplash / Vitor Monthay     Söömine rahustab nii ...

 

foto : unsplash / Vitor Monthay

 

 

Söömine rahustab nii hinge, kui keha. 

Millise tähemärgi esindaja on aga sodiaagi viie tärni kokk? Neid on kokku tegelikult kolm, kes väärivad seda tiitlit ja on võimelised valmistama roogi, mis viivad keele alla. 

 


Milliste tähemärkide esindajad teevad kõige paremini süüa? 

VÄHK


Kui Vähi tähemärgi esindaja teeb süüa, paneb ta natukene südant iga toidu sisse. Ehk teisisõnu teeb ta süüa armastusega. Selles ilmselt seisnebki tema saladus, miks kõik tema toidud nii maitsvad on. Söögivalmistamine on tema viis paluda vabandust oma lähedastelt sellepärast, et ta nii tujukas on. Tema jaoks on see ainus võimalus, kuidas hoolitseda oma kallite eest ja kuidas muuta päeva ilusamaks. Grillimine meeldib talle üle kõige aga kõiki ahjuroogasid valmistab ta paremini, kui keegi teine. Kartulisalati või rosolje valmistamine on nagu armastuseavaldus lähedastele. Ta paneb sinna sisse kogu oma südame, kogu oma armastuse ja kogu oma pühendumuse. 

 

 

Ta leiab, et toitu peab jagama ja tahab olla kindel, et tema valmistatud toit maitseb kõigile. Kui ta hakkab süüa tegema, teeb ta alati rohkem, kui vaja. Tema sõnul on parem, kui on rohkem, kui et toidust tuleb puudu. Kunagi ei tea ju, võib-olla tuleb mõni külaline või astub naabrimees läbi. Tema kõige suurem unistus on näha kõiki oma lähedasi suure laua taga, maitsmas tema valmistatud toitu. Nii tunneks ta end teiste poolest hoituna ja armastatuna. See oleks ka võimalus, kuidas muuta suhteid veelgi lähedasemaks. Temaga pirtsutada ei maksa, söögile tuleb au teha ja süüa tuleb mehemoodi. Nii nagu tegid seda meie esivanemad. Tema firmaroog? Seapraad ahjukartulitega, selle retsepti sai ta oma vanaemalt. Tema lemmikruum? Vanaema köök. Temaga on nii, et mida rohkem tema südames on armastust, seda rohkem ta sööb. 

 


SÕNN

Sõnn mõtleb suurema osa oma elust söömise peale. Ja üle kõige meeldib talle süüa seda, mida ta ise valmistanud on. Selles on süüdi tema planeet Veenus. Sõnn on kahtlemata sodiaagi kõige sensuaalsem tähemärk aga samuti kõige suurem gurmaan. Tema jaoks pole midagi paremat, kui väike grill sõpradega või mõnus söömaaeg teleka ees. Toitudest meeldivad talle väga erinevad road. Kui Sõnn teeb süüa, paneb ta helde käega oma toidu sisse natuke võid, koort, majoneesi. Kõiki oma toite valmistab ta armastusega. Mida rammusam toit on, seda parem. Tema puhul on kindel, et söömine rahustab hinge ja viib südamevalu minema. 

 

 

 


NEITSI

Neitsi on väga  hea kokk juba sellepärast, et ta hoolib oma tervisest. Ta muretseb liiga palju oma tervise pärast ja selle tõttu ei söö ta kunagi midagi, mis võiks talle halba teha. Ta jälgib täpselt, mida ta suhu pistab. Üle kõige meeldivad talle köögiviljasegud ja wokid ning salatid. Talle meeldib valmistada tervislikke ja mitmekesiseid roogi. Ta võiks täiesti vabalt kirjutada kokaraamatu erinevate köögivilja retseptidega, sest ainult tema teab, kuidas valmistada kõige maitsvamaid toorsalateid. Aga Neitsi ei ütle ka magusast ära. Ent sellega peab arvestama, et Neitsi ei pane grammigi rohkem suhkrut ega võid, kui retsept seda ette näeb. Ta kontrollib kõik järgi. Lisaks on ta nii kannatlik, et võib valmistada ka kõige uhkemaid ja keerulisemaid torte. Üle kõige meeldib Neitsile aga toit, mis toidab samal ajal hinge, vaimu ja südant.


 

Kommentaare ei ole