{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad on kõige loomingulisemad?

foto : unsplash / Matthieu Jungfer      Kes on need, kes on...

foto : unsplash / Matthieu Jungfer

 

 

 Kes on need, kes on sündinud tõelise kunstnikuhingega ja kellest sageli saavad tõelised staarid? Kahe tähemärgi esindajad on sodiaagi kõige loomingulisemad. 

Igal sodiaagimärgil on omad varjatud anded. Skorpion tõmbab inimesi ligi, Kaljukits paneb reegleid paika nagu kuningas, teised aga kasutavad oma andekust ära palju parematel eesmärkidel. Nad muudavad oma ja teiste elu palju ilusamaks, sest kõik, mida nad puudutavad, muutub kullaks. Tegemist on sodiaagiringi kõige loomingulisemate märkidega, kes oskavad panna teisi inimesi unistama, kandes neid enda kujutlusvõime maailma. Nad mängivad suurepäraselt klaverit ja viiulit, pannes inimesi taskurätiga silmanurki pühkima, nad laulavad lavalaudadel, nad mängivad filmides unustamatuid rolle. Nad on oma elus kuulnud rohkem kiidusõnu ja plaksutusi, kui keegi teine. 

Vihje : Vähi tähemärgi esindaja oleks võinud õigupoolest ka selles nimekirjas olla, juba oma suurepärase küpsetamisoskuse või hea lauluhääle poolest, aga siis oleks pidanud mainima ka nende tundlikku loomust. Parem vältida. 

 

 


KALAD

Ta elab oma unistuste ja kujutlusvõime maailmas. Ta on sündinud Neptuuni kaitse all ja sellepärast usutakse, et tema teab, kuidas minna ühest maailmas teise - päris maailmast kujutlusvõime maailma. Ta vibreerib teisel sagedusel, kui teised inimesed ja tunnetab sellepärast energiat, mis meie jaoks jääb võõraks. Ainult müstikud teavad, millest jutt käib ja Kalade esindaja on üks nendest. Ta elab maagilises maailmas, ta on tundlik hing, ta oskab oma sõnadega ravida ka kõige suuremaid haigusi. Varesele valu, harakale haigus. Ta ei ole eriti jutukas ja otsib läbi kunsti võimalust, kuidas ennast väljendada. Ta on poeet, ta on muusik, ta on maalikunstnik. Kui palju kuulsaid kunstnikke ja arstiste on sündinud Kalade tähtkujus? Neid pole võimalik isegi kokku lugeda. 

Ta armastab rahu ja vaikust, ning otsib võimalust, kuidas põgeneda oma unistuste maailma kasutades selleks maalimise pintslit ja kirjaniku sulge. Ta võib olla sinu kõrval ent mitte kunagi 100% koos sinuga. Ta kuuleb muusikahelisid, mis sinu kõrvale jäävad kuulmatuks ja oskab lugeda ridade vahelt. Ta on humanist, kes oskab lugeda inimeste hingi, mõista nende suuremaidki saadusi ja variante. Ta on intuitiivne vaimne, spirituaalne, tal on askus näha peensusi, mis jäävad teisele poole reaalset maailma. Raske on ette kujutada kedagi, kes oleks loomingulisem sellest valguse olendist. 

 

 


KAKSIKUD

Kaksikute esindaja on tubli ja eeskujulik õhumärk. Ta on nagu liblikas, kes lendab õielt õiele. Ta ei püsi paigal ja tahab kõike õppida ning teada saada. Ta tahab avastada maailma ja selle saladusi. Ta tahab palju vaheldust ja on väga püsimatu. Tal on kogu aeg tuhat uut mõtet peas ja sõnadest ei tule kunagi puudust. Tal ei ole aegagi puhata, sest tal on kogu aeg mingi uus projekt, mis ootab elluviimist. Ta tahab olla kogu aeg tegevuses ja palju suhelda. Ta tahab intellektuaalseid väljakutseid.

Talle pakub lõbu leiutada oma isiklikke põhimõtteid ja leida lahendusi teistmoodi  ja erineval moel. Ta on väga elava hingega ja väga loominguline inimene, kellel on raske sageli aga seda annet suunata. Selle tõttu juhtubki vahel, et ta väsitab oma lähedased ära oma suurepäraste ja abstraktsete ideedetulvaga. Ent tema kõrval olemine mõjub alati inspireerivalt. Ta aitab ka teistel näha elu läbi teise pilgu, ta teab alati, mida öelda, et võtta pingeid maha. Oma loomeannet rakendab ta ellu läbi laulude koostamise, romaanide kirjutamse või siis näitekunsti. Pole ka juhus, et nii paljud kuulsad näitlejad on sündinud just Kaksikute tähtkujus.


Kommentaare ei ole