{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem

foto : unsplash / John Mark Arnold      Planeetide seis muu...

foto : unsplash / John Mark Arnold

 

 

 Planeetide seis muutub igal nädalal. Kui järgmisel nädalal on varuks tuua head õnne kaasa osade tähemärkide esindajatele (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT), siis teiste jaoks võib see nädal tulla natuke keerulisem. Vähemalt vaadates planeetide seisu on üsna kindel, et järgmine nädal toob neile kaasa omajagu takistusi ja sekeldusi. Merkuur on hetkel retrograadis ja seda juba alates 2. aprillist, Saturn ja Marss Kalade märgis teevad omalt poolt kõik, et panna meid kahtlema oma valikutes. Veenus Jäära märgis muudab meid impulsiivsemateks. Pole siis ka mindi ime, et planeetide seis ei ole praegusel hetkel kõigile meelepärane. Muretsemiseks pole aga põhjust, sest midagi tõsist ei ole juhtumas ning lõppude lõpuks leidub igale probleemile lahendus. 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule järgmine nädal kõige kergem? 

 

 


NEITSI

Kõikide nende jaoks, kes on sündinud Neitsi tähtkujus, võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem. Järgmisel nädalal peab Neitsi oma prioriteedid paika panema. Sellega tuleb Neitsi aga suurepäraselt toime, sest ta oskab paremini, kui keegi teine, panna vajalikku infot tähtsuse järjekorda. Ent nagu kõikide inimeste puhul - kui kiireid asjajamisi koguneb korraga liiga palju, võib stress võimust võtta. Süüdi on selles aga Marss ja Saturn Kalade märgis, kes ei anna hetkel Neitsile asu. Mõlemad planeedid on Neitsi märgiga vastasseisus, selle tõttu on Neitsil palju raskem oma elu organiseerida, kui tavaliselt. Järgmine nädal võib talle kaasa tuua probleeme ja sekeldusi, millega ta ei osanud arvestada.

Hea uudis on aga see, et mõlemad planeedid on juba mõnda aega Kalade märgis ja selle tõttu on Neitsi vaikselt hakanud olukorraga juba harjuma. Kõige tähtsam on praegusel hetkel endale meelde tuletada, et sellega ei ole veel kõik läbi. Neitsi ei tohi alla anda vaid peab vastu pidama. 

 

 

Selle jaoks aga ei ole midagi paremat, kui võtta aega iseendale ja puhata. Ta peab leppima sellega, et alati ei lähe kõik tema plaanide kohaselt, see aga ei tähenda nagu oleks see veel tema süü. Ta ei tohi ennast süüdistada ja alahinnata oma võimeid. Praegune periood lihtsalt ei ole kõige parem tema elus. Merkuur on retrograadis, selle tõttu ongi see hea võimalus lihtsalt lüüa käega, lasta minna sellel, mis minema peab ja oodata paremad ajad ära. Seda enam, et hea õnne planeet Jupiter sirutab Neitsi poole oma abikäe. Jupiter on Sõnni märgis (Maamärgis), tuletades Neitsile meelde, et kõik on võimalik. 


KALJUKITS

Kajukits peab kiiremas korras laadima oma patareid täis. Tema probleem on sama nagu kõikidel teistel, kelle jaoks töö on elus esimesel kohal. Kaljukitse töötahe teeb talle ainult au, ta on tõesti kiiduväärt oma töökuse poolest. Ent ka tema peab järgmisel nädalal võtma rahulikult nii nagu ka tema sõber Neitsi, kes on samuti Maamärgi all sündinud. Tegevuse planeet Marss on praegusel hetkel lähenemas Kaljukitse planeedile Saturnile. Vähemalt meie vaatenurgast. Mida see aga tähendab? Selle tõttu võib Kaljukits tunda soovi teha veelgi rohkem, paista oma tööga silma, olla ettevõtlikum ja lõpetada kõik pooleliolevad projektid ära. 

 

 

Marsi energia on alati hea ja kasulik, tähtis on ainult mitte liiale minna ja üle pingutada. Seda enam, et Marss on hetkel Kalade märgis, Kalad aga armastavad ajada vett sogaseks, nii, et keegi enam midagi ei näe. Selle tõttu polegi imestada, kui tehakse rohkem, kui vaja ja elatakse üle oma võimete. Saturn soovitab Kaljukitsel selleks, et paremini näha, vabastada end kõigest, mis teda koormab. Seega praegu ei ole kõige parem aeg, et matta ennast töö alla, praegu tuleb õppida oma asju paremini organiseerima. Keskendu kõige olulisemale ja lükka kõrvale kõik see, mis ei ole nii tähtis ja millega võib veel oodata. Merkuur on hetkel retrograadis, tekitades omakorda segadust, ent õpetades meid samal ajal ennast paremini kuulama. Seda enam, et Marsi mõju võib ära kasutada ka teistmoodi : näiteks teha rohkem sporti. Kasuta oma energiat selleks, et teha endale head, mitte halba. Selles seisnebki sinu järgmise nädala väljakutse, kallis Kaljukits.

Kommentaare ei ole